Σαντορίνη: Αθλητικό Σαββατοκύριακο 4-5 Νοεμβρίου

Εκτός έδρας θα πραγματοποιηθούν οι περισσότεροι αγώνες των ομάδων της Σαντορίνης αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά οι δύο μόλις εντός έδρας αξίζουν την υποστήριξη των φιλάθλων από την κερκίδα.

Σάββατο 4 Νοεμβρίου
Ώρα 18:00 – Η Λάβα Εμπορείου αντιμετωπίζει στο γήπεδο των Φηρών τον Αστέρα Τραγαίας για την 4η αγωνιστική του 3ου ομίλου στην Α’ κατηγορία του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Κυκλάδων.

Ώρα 19:00 – Ο ΑΟ Θήρας υποδέχεται στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ τον Ηρακλή Κηφισιάς για την 3η αγωνιστική στη Volleyleague γυναικών, με στόχο την πρώτη εντός έδρας νίκη για φέτος.

Εκτός έδρας:
Στο ποδόσφαιρο, για την 5η αγωνιστική στον 7ο όμιλο της Γ΄εθνικής κατηγορίας, ο Πανθηραϊκός θα αγωνιστιστεί απέναντι στην Ερμιονίδα (5/11 – 15:00) με στόχο τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα. Για την 4η αγωνιστική στην Α’ κατηγορία του  πρωταθλήματος Κυκλάδων, η Θύελλα Καμαρίου θα ταξιδέψει στην Ίο όπου θα αντιμετωπίσει τον Αθλητικό Σύλλογο Ίου (5/11 – 10:30), ενώ ο ΑΟ Καρτεράδος θα βρεθεί στη Νάξο απέναντι στο Φιλώτι (5/11 – 10:00).

Στο μπάσκετ, οι άνδρες και οι παίδες της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης θα ταξιδέψουν στην Πάρο για να αντιμετωπίσουν τα αντίστοιχα τμήματα του ΑΟ Πάρου. Στον πρώτο του αγώνα για φέτος στο κυκλαδικό πρωτάθλημα, το ανδρικό τμήμα της ΑΕΣ θα αγωνιστεί το Σάββατο 4/11 στις 20:00. Οι αήττητοι μέχρι στιγμής παίδες θα δώσουν τον τέταρτο αγώνα για φέτος την Κυριακή 5/11 στις 09:00.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη