Σαντορίνη: Αθλητικό Σαββατοκύριακο, 8-9 Απριλίου

Εκτός Σαντορίνης θα εξελιχθεί κατά βάση η αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου 8-9/4 για τις ομάδες του νησιού, με την συντριπτική πλειονότητα να αγωνίζεται στις έδρες των αντιπάλων. Ας δούμε αναλυτικά τι περιλαμβάνει το αθλητικό μενού ανά άθλημα.

Μπάσκετ
Οι παίδες της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης θα πάρουν μέρος στο Final 4 του πρωταθλήματος μπάσκετ Κυκλάδων που γίνεται στη Νάξο, θέλοντας να επαναλάβουν τον περσινό θρίαμβο και να διατηρήσουν το τρόπαιο στη Σαντορίνη. Για να το πετύχουν αυτό, θα πρέπει αρχικά να ξεπεράσουν το εμπόδιο του Περιστεριώνα, τον οποίο θα αντιμετωπίσουν το Σάββατο 8/4, ώρα 17:00 στον δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης. Για τον πρώτο ημιτελικό θα έχουν αναμετρηθεί νωρίτερα ο ΑΟ Ερμούπολης με τον Πανναξιακό. Ο μεγάλος τελικός της διοργάνωσης θα γίνει την Κυριακή 9/4 στις 12:00.

Οι άνδρες της ΑΕΣ συνεχίζουν την προσπάθεια διάσωσής τους από τον υποβιβασμό και δίνουν σημαντικό εκτός έδρας αγώνα απέναντι στον Άρη Νίκαιας, για την 22η αγωνιστική της Γ’ εθνικής κατηγορίας, την Κυριακή 9/4, στις 17:00.

[adning id="140783"]

Βόλεϊ
Ο ΑΟ Θήρας ρίχνεται στη μάχη των ημιτελικών της Α1 γυναικών, αντιμετωπίζοντας τον σαρωτικό και φέτος Ολυμπιακό στον πρώτο αγώνα της α’ φάσης των play off, το Σάββατο 8/4, ώρα 17:00. Η ομάδα της Σαντορίνης θα αγωνιστεί χωρίς τις τραυματίες Όστοϊτς και Μεταξά.

Ποδόσφαιρο
Ο Πανθηραϊκός ταξιδεύει αυτή την εβδομάδα στην Κρήτη όπου θα αντιμετωπίσει τον Ερμή Ζωνιανών, την Κυριακή 9/4 και ώρα 13:00, στο Δημοτικό Γήπεδο Ζωνιανών, για την 25η αγωνιστική της Γ’ εθνικής κατηγορίας.

Διπλούς αγώνες θα δώσουν αυτό το Σαββατοκύριακο οι ομάδες Κ12 της Θύελλας Καμαρίου και της Λάβας Εμπορείου. Το Σάββατο 8/4, στο δημοτικό γήπεδο Καμαρίου, στις 17:00 η Λάβα Εμπορείου θα υποδεχτεί τον Αστέρα Μαρμάρων και στις 19:00 η Θύελλα Καμαρίου τον ΑΜΕΣ Νηρέα. Μια μέρα μετά τα ζευγάρια αλλάζουν, με τη Λάβα να αντιμετωπίζει τον Νηρέα στις 10:30 και τη Θύελλα να αναμετράται με τον Αστέρα Μαρμάρων στις 13:00.

[adning id="140783"]

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη