20.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αθλοπαιδιές με μπάσκετ για τα γυμνάσια της Σαντορίνης

Share

Τα δημοτικά σχολεία της Σαντορίνης έδωσαν τη σκυτάλη των αθλοπαιδιών στα γυμνάσια των Φηρών, της Μεσαριάς και του Εμπορείου και 150 μαθητές και μαθήτριες με τη σειρά τους βρέθηκαν στις 9-10 Μαρτίου στο ΔΑΠΠΟΣ για να παίξουν μπάσκετ.

Οι γυμναστές χώρισαν τα παιδιά από κάθε σχολείο σε ομάδες των τεσσάρων (τρεις βασικοί, ένας αναπληρωματικός) για να παίξουν μονά δωδεκάλεπτα ματς μεταξύ τους ακολουθώντας τους κανονισμούς του 3Χ3. Για άλλη μία φορά οι μικροί αθλητές αγωνίστηκαν για τέσσερις περίπου ώρες κάθε μέρα χωρίς να κρατάνε σκορ και παίζοντας χωρίς ιδιοτέλεια, με μοναδικό σκοπό τη χαρά του παιχνιδιού. Άλλωστε σκοπός των αθλοπαιδιών είναι να αγαπήσουν τα παιδιά τον αθλητισμό, να αναπτύξουν το αίσθημα της ευγενούς άμιλλας και του υγιούς ανταγωνισμού και φυσικά να έρθουν σε επαφή με συνομήλικους μαθητές από άλλα σχολεία.

[adning id="140783"]

Γυμναστές και μαθητές αποχώρησαν από το κλειστό με το χαμόγελο στα χείλη, εμφανώς ικανοποιημένοι για το αποτέλεσμα των προσπαθειών τους, ευχαριστώντας παράλληλα τη διοίκηση και το προσωπικό του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ για τη βοήθεια που τους παρείχαν. Τέλος, αξίζει να επισημανθεί πως τα παιδιά έδειξαν τον απαιτούμενο σεβασμό του χώρου που τους φιλοξένησε ως όφειλαν.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη