Δελεαστικές προσφορές και οικονομικά πακέτα διαμονής για το Santorini Experience 2018

Santorini Experience: αγώνας τρεξίματος – Φωτογραφία: Λ. Χαψής

Προνομιακές τιμές για τη διαμονή και τη μετακίνηση όσων αποφασίσουν να πάρουν μέρος στο 4ο Santorini Experience, που θα πραγματοποιηθεί στη Σαντορίνη στις 5-7 Οκτωβρίου 2018, προσφέρουν οι χορηγοί και οι υποστηρικτές της διοργάνωσης.

Οι εγγραφές ολοκληρώνονται στις 31 Αυγούστου 2018. Αν δεν έχετε ήδη δηλώσει συμμετοχή, μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας τώρα με κλικ εδώ.

Η τοπική κοινωνία δηλώνει παρούσα και φέτος, προσφέροντας δυναμική υποστήριξη στη διοργάνωση και στους συμμετέχοντες. Χορηγοί φιλοξενίας είναι οι: Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης, Meltemi Hotels & Resorts, Aqua Vista Hotels, Athina Luxury Suites, Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa, West East Suites, Desiterra Luxury Suites & Villas, 270 Oia’s View, Central Fira Hotel, Fanouris Condo, Monolithia, Casa Iphigenia, Sienna Resort.

Όσοι επιλέξετε να μεταφερεθείτε στη Σαντορίνη αεροπορικώς, η Ryanair, ως επίσημος αερομεταφορέας της διοργάνωσης, θα προσφέρει για 3η συνεχόμενη χρονιά προνομιακές τιμές, που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Όσοι προτιμάτε να φτάσετε ακτοπλοϊκώς, η Blue Star Ferries ως επισημος χορηγός της διοργάνωσης, προσφέρει έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια και τα οχήματα για το διάστημα 1-12 Οκτωβρίου 2018. Το κάθε άτομο που έχει ολοκληρώσει την εγγραφή του δικαιούται την ίδια έκπτωση και για 3 επιπλέον άτομα (εφόσον είναι συνοδοί του) ή για 4 άτομα (αν αποτελούν οικογένειά του).

Santorini Experience: αγώνας κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης – Φωτογραφία: Λ. Χαψής | Σύμφωνα με τους κανόνες ασφαλείας της FINA, και ο φετινός αγώνας κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης θα πραγματοποιηθεί, όπως πάντα, με την έγκριση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΚΟΕ)

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων σε θέματα δρομολογίων, ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, ενοικιάσεων αυτοκινήτων και διαμονών, η VitaNTravel, το επίσημο ταξιδιωτικό γραφείο της διοργάνωσης, παρέχει την καλύτερη δυνατή λύση για αθλητές και συνοδούς, ενώ έχει δημιουργήσει για το διάστημα 5-7 Οκτωβρίου, ειδικό πακέτο για δύο διανυκτερεύσεις που συμπεριλαμβάνει τη διαμονή, τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, μέσω της Blue Star Ferries, σε οικονομική θέση, για τα δρομολόγια: Πειραιάς – Σαντορίνη (5/10), αναχώρηση: 07:25, άφιξη: 14:55 και από Σαντορίνη – Πειραιάς (7/10), αναχώρηση: 15:30, άφιξη: 23:25, καθώς και επιπλέον μεταφορές από το ξενοδοχείο στους χώρους των events. Το πακέτο αυτό ξεκινά από 130€/άτομο. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ ή καλέστε στο 2103249070.

Το “Santorini Experience” αποτελεί συνδιοργάνωση του Δήμου Θήρας τoυ Δημοτικού Αθλητικού Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Οργανισμού Σαντορίνης (ΔΑΠΠΟΣ) και της Active Media Group. Η διοργάνωση τελείται για ακόμα μία χρονιά υπό την Αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ).

Επίσημος αερομεταφορέας: Ryanair
Επίσημοι χορηγοί: Ford Motor Ελλάς, Blue Star Ferries, Alafouzos Sport, Athina Luxury Suites
Επίσημοι υποστηρικτές: Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος», Avance Rent A Car, Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης, Meltemi Hotels & Resorts, Aqua Vista Hotels, Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa, Ένωση Λεμβούχων Σαντορίνης
Αρωγοί: Lifeguard Patrol, Assyrtico Wine Restaurant Café, Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης
Επίσημο ταξιδιωτικό γραφείο: VitaNTravel
Strategic Partner: National Geographic

Official Hashtag: #SantoriniExperience

Περισσότερες πληροφορίες στο: www.santorini-experience.com

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη