Αλ. Τσίπρας από Σύρο: “Δεν θα εγκαταλείψουμε τον αγώνα για την άνθιση του Νεωρίου”

Στη Σύρο βρέθηκε σήμερα (24/8) το πρωί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις του Νεωρίου.

“Η πιθανότητα λουκέτου στο Νεώριο αποφεύγεται οριστικά. Το Νεώριο θα συνεχίσει να αποτελεί την καρδιά, την ατμομηχανή της Κυκλαδικής οικονομίας” δήλωσε ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στους εργαζομένους του Νεωρίου, που αυτή τη στιγμή αριθμούν τους 300. “Δική μας διαβεβαίωση και δική μου προσωπικά είναι ότι θα κάνουμε, όπως κάναμε και πριν, ό,τι περνάει από το χέρι μας, ούτως ώστε το Νεώριο να γίνει μία από τις μεγαλύτερες ναυπηγικές μονάδες της χώρας , με ορίζοντα την επόμενη τριετία  να απασχολεί πάνω από 1000 εργαζόμενους, ως επί το πλείστον ανθρώπους του νησιού και των γύρω νησιών της περιοχής” πρόσθεσε.

Όπως τόνισε ο κος Τσίπρας τα τελευταία χρόνια “Χρειάστηκε μεγάλος αγώνας. Χρειάστηκε κάποιοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Κι εμείς, ως πολιτεία, επιλέξαμε και επιλέγουμε το δρόμο της ευθύνης απέναντι σας. Δεν κάναμε τους Πόντιους Πιλάτους. Αναλάβαμε ενεργό ρόλο. Ειδικότερα στο ζήτημα των οφειλών. Και καταλήξαμε σε μια λύση που διασφαλίζει το δημόσιο συμφέρον και ταυτόχρονα εξυπηρετεί και το πλάνο βιωσιμότητας της επιχείρησης”, προσθέτοντας πως εκτός από την πολιτική βούληση οι ίδιοι οι εργαζόμενοι καλούνται να συνεχίζουν να κρατούν γερά στα χέρια τους την υπόθεση του Νεωρίου.

[adning id="140783"]

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη