Ντέρμπι ΑΟ Θήρας-Άρης το Σάββατο στο ΔΑΠΠΟΣ

Απέναντι στον Άρη συνεχίζονται οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΑΟ Θήρας για το πρωτάθλημα της Volleyleague γυναικών. Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής, η ομάδα της Σαντορίνης θα υποδεχτεί το Σάββατο 18/11, ώρα 19:00, στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ την ομάδα της Θεσσαλονίκης, με μόνο στόχο την νίκη.

Ο αγώνας χαρακτηρίζεται ντέρμπι, καθώς μετά από τις πρώτες πέντε αγωνιστικές, οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην κορυφή της βαθμολογίας, αφού έχουν από μία ήττα (και οι δύο από τον Ολυμπιακό) και τέσσερις νίκες έκαστη (απέναντι σε Αίαντα, Ηρακλή, Πανναξιακό και Μαρκόπουλο ο ΑΟ Θήρας και απέναντι σε Πορφύρα, Αίαντα, Ηρακλή και Πανναξιακό ο Άρης).

Ο προπονητής του ΑΟ Θήρας Γιώργος Ρούσσης, με δηλώσεις του στο atlantea, θέλει την ομάδα του συγκεντρωμένη και χωρίς λάθη, ώστε να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. “Το Σάββατο παίζουμε απέναντι σε μια ομάδα με τους ίδιους στόχους με μας. Ο Άρης φέτος εμφανίζεται δυνατός και θα είναι μια ομάδα που θα είναι στην τετράδα. Εμείς θέλουμε τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι και για να το πετύχουμε θα πρέπει να έχουμε συγκέντρωση καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα και να περιορίσουμε στο ελάχιστο τα λάθη μας”.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής, το Μαρκόπουλο θα ψάξει την πρώτη του νίκη για φέτος απέναντι στον Πορφύρα, ο Ηρακλής Κηφισιάς υποδέχεται τους Μακεδόνες, ο Αίας την Ηλιούπολη και ο Ολυμπιακός την Κόρινθο.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη