Διαγωνισμός για προμήθεια υλικών καθαριότητας και υγιεινής

Dimos_Thiras_newlogoΟ Δήμαρχος Θήρας προκήρυξε πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό για “Προμήθεια ειδών καθαριότητας, ευπρεπισμού & ειδών υγιεινής (είδη παντοπωλείου) για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου Θήρας και των Νομικών του Προσώπων (ΝΠΔΔ ΔΑΠΠΟΣ, ΟΚΜΠ και ΔΛΤΘ) έτους 2015” με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή σε ευρώ ανά ομάδα (Ομάδα Α: Είδη Καθαριότητας, Ευπρεπισμού και Ειδών Υγιεινής, Ομάδα Β: Σακούλες, Ομάδα Γ: Χαρτικά, Ομάδα Δ: Σακούλες για Ηλεκτρική Σκούπα) επί της προϋπολογιζόμενης δαπάνης.

Η προϋπολογιζόμενη για την προμήθεια δαπάνη ανέρχεται στο ποσό των 51.510,21 € συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α 16% και θα βαρύνει τους προϋπολογισμούς έτους 2015 του Δήμου Θήρας και των Νομικών του Προσώπων.

Δεν απαιτείται εγγύηση συμμετοχής.

Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί στο Γραφείο Προμηθειών του Δήμου Θήρας, στα Φηρά Θήρας, την Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015 και ώρα λήξης υποβολής των προσφορών 10:30 π.μ. ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής του διαγωνισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο Γραφείο Προμηθειών του Δήμου Θήρας, και στο τηλέφωνο 2286360187 (αρμόδιος υπάλληλος Βαμβακούσης Ευάγγελος) και στον διαδικτυακό τόπο http://www.thira.gov.gr στην ενότητα «Προκηρύξεις – Διαγωνισμοί».

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη