Διαγωνισμός 1,16 εκατομμυρίων της Santowines για το “καλάθι προϊόντων ΠΟΠ Σαντορίνης”

Η Ένωση Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων-Santowines διενεργεί δημόσιο διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την ανάδειξη εκτελεστικού οργανισμού του προγράμματος με τίτλο: “ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΚΑΛΑΘΙΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΟΠ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΣΕ ΤΡΙΤΕΣ ΧΩΡΕΣ (ΗΠΑ, ΚΑΝΑΔΑΣ) – SANTORINI VOLCANIC TERROIR (SANTO-VOLCAN)” στο πλαίσιο του Κανονισμού (ΕΚ) 1144/2014 του Συμβουλίου & του Κανονισμού (ΕΚ) 1831/2015 της Επιτροπής, περί ενεργειών ενημέρωσής και προώθησης αγροτικών προϊόντων σε Τρίτες Χώρες.

Σύμφωνα με τη σχετική προκήρυξη ισχύουν τα εξής:

1. Προϋπολογισμός έργου: ένα εκατομμύριο εκατόν εξήντα επτά χιλιάδες πεντακόσια πενήντα έξι Ευρώ (1.167.556 €) πλέον του αναλογούντος Φ.Π.Α.,

2. Τόπος Παροχής Υπηρεσιών: Στην έδρα του Αναδόχου της Αναθέτουσας Αρχής και στις χώρες υλοποίησης των ενεργειών, όπως περιγράφεται στο τεύχος της Διακήρυξης.

3. Δικαίωμα συμμετοχής έχει κάθε ενδιαφερόμενος φυσικό ή νομικό ή ένωση /κοινοπραξία αυτών που ασκούν υπηρεσίες συναφείς με το αντικείμενο του έργου και λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα ή σε άλλο κράτος μέλος της ΕΕ ή του Ευρωπαϊκού Οικονομικού χώρου ή σε Τρίτες χώρες που έχουν υπογράψει τη συμφωνία Δημοσίων Συμβάσεων του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου. Οι ανωτέρω ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να πληρούν τις προϋποθέσεις που τίθενται στον κανονισμό (ΕΚ) 1144/2014 του Συμβουλίου & του Κανονισμού (ΕΚ) 1831/2015 της Επιτροπής

[adning id="140783"]

4. Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν προσφορές μόνο για το σύνολο του έργου.

5. Διάρκεια υλοποίησης του προγράμματος είναι τρία (3) έτη.

6. Το Τεύχος της Διακήρυξης διατίθεται στους ενδιαφερομένους, από τα γραφεία της Ένωσης Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων-SANTOWINES, Πύργος Σαντορίνης, 84700, email: santorini@santowines.gr, τηλ.: 2286022596, Φαξ: 2286022137. Υπεύθυνος Επικοινωνίας: κ. Στέλα Κασιώλα από τις 09:00 έως τις 15:00 κατά τις εργάσιμες ημέρες. Συμπληρωματικές πληροφορίες που έχουν ζητηθεί εγκαίρως με επιστολή ή τηλεομοιοτυπία θα απαντηθούν το αργότερο 10 ημέρες πριν την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών. Οι προσφορές υποβάλλονται στα γραφεία της Ένωσης Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων-SANTOWINE», η οποία εδρεύει στον Πύργο Σαντορίνης, 84700, είτε ιδιοχείρως είτε με συστημένη επιστολή ή courier ως και Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018 ώρα 15:00, οπότε και αποσφραγίζονται.

7. Κριτήρια αξιολόγησης προσφορών και ανάθεσης: πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει βέλτιστης σχέσης ποιότητας-τιμής, η οποία εκτιμάται βάσει των κριτηρίων α) τεχνικής ικανότητας εκτέλεσης της σύμβασης, β) ποιότητας προσφερόμενου έργου, και γ) οικονομικής προσφοράς που περιγράφονται στο άρθρο 10 της διακήρυξης.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη