Διακρίσεις για νεαρές πιανίστριες από τη Σαντορίνη σε Πανελλήνιο Μουσικό Διαγωνισμό

Με δύο πρώτα βραβεία στις αποσκευές τους επέστρεψαν στη Σαντορίνη από τον 1ο Πανελλήνιο Μουσικό Διαγωνισμό “Τάσσος Παππάς” οι αδελφές Εβελίνα και Αγγελίνα Τσιαντζή-Μαντέ, μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου Ακρωτηρίου.

Η 12χρονη Εβελίνα πρόσθεση μία ακόμη διάκριση στο ενεργητικό της, αφού κέρδισε πρώτο βραβείο πιάνου στην κατηγορία 11-16 ετών. Η βράβευση αυτή της δίνει και μία από τις δύο υποτροφίες που δόθηκαν στους διαγωνιζόμενους πιανίστες, για ενεργή συμμετοχή σε σεμινάριο διδασκαλίας πιάνου με την κορυφαία καθηγήτρια πιάνου κα Δόμνα Ευνουχίδου, το οποίο θα γίνει στο Ωδείο Αθηνών.

Στα χνάρια της μεγάλης της αδερφής φαίνεται ότι βαδίζει και η 6χρονη Αγγελίνα, η οποία κέρδισε επίσης το πρώτο βραβείο πιάνου στην κατηγορία Junior, για παιδιά έως 8 ετών.

Τόσο η Εβελίνα όσο και η Αγγελίνα, έχουν ξεκινήσει μαθήματα πιάνου από πολύ μικρή ηλικία, έχοντας μέχρι και σήμερα στο πλευρό τους ως καθηγητή τον πατέρα τους Γιώργο Τσιαντζή.

Ήταν ένας ιδιαίτερα απαιτητικός διαγωνισμός, με πολύ υψηλό επίπεδο διαγωνιζομένων που προέρχονταν από διάφορες περιοχές της Ελλάδας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Τρίκαλα, Σαντορίνη, Κρήτη Νάουσα, Καβάλα, Σέρρες και Κομοτηνή). Οι νικητές και οι νικήτριες των τεσσάρων πρώτων βραβείων που δόθηκαν ανά ηλικιακή κατηγορία θα συμμετάσχουν σε συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, καθώς επίσης και στο 6th Aegean Arts International Festival τον Ιούλιο στο Ηράκλειο Κρήτης.

Βίντεο από τη συμμετοχή της Εβελίνας Τσιαντζή-Μαντέ στον διαγωνισμό

 Βίντεο από τη συμμετοχή της Αγγελίνας Τσιαντζή-Μαντέ στον διαγωνισμό

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη