Διαζύγιο Οικονόμου και ΑΟ Θήρας

Την από κοινού λύση της συνεργασίας του με τον Απόστολο Οικονόμου ανακοίνωσε ο ΑΟ Θήρας, μετά από 2,5 περίπου χρόνια που ο Λαρισαίος προπονητής βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας.

“Ένας κύκλος τριών σχεδόν χρόνων έκλεισε και έφτασε στο τέλος του. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον προπονητή για την προσφορά του στον σύλλογό μας και ευχόμαστε ότι καλύτερο για το μέλλον” αναφέρει η ανακοίνωση του ΑΟ Θήρας.

Ο Απόστολος Οικονόμου ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας τον Φεβρουάριο του 2015, διαδεχόμενος την Ελένη Μεμετζή. Τη χρονιά εκείνη (2014-2015), στην πρώτη της συμμετοχή στην Α1, η ομάδα της Σαντορίνης τερμάτισε στην 5η θέση του πρωταθλήματος. Τη χρονιά 2015-2016 έγινε φιναλίστ του πρωταθλήματος, μένοντας τελικά στη 2η θέση, εξασφαλίζοντας ωστόσο τη συμμετοχή στο CEV Cup για την επόμενη χρονιά. Τη φετινή χρονιά 2016-2017, μετά από αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, κατάφερε να μπει στην τετράδα του πρωταθλήματος, που ήταν και ένας από τους στόχους που είχε θέσει από την αρχή της σεζόν, εξασφαλίζοντας παράλληλα και την παρουσία της στο Challenge Cup για του χρόνου.

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο κος Οικόνομου έκανε έναν απολογισμό της ομάδας τα τελευταία χρόνια και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους είχαν μερίδιο συμμετοχής στην επιτυχημένη πορεία της.

“Θεωρώ πως όλα τα ταξίδια έχουν ένα τέλος. Έτσι και για μένα έφτασε στο τέλος του αυτό το όμορφο ταξίδι με τον ΑΟ ΘΗΡΑΣ που μου επιφύλαξε πολλές συγκινήσεις και ιδιαίτερες στιγμές. Όλους αυτούς τους μήνες, από τον Φεβρουάριο του 2015 ως και σήμερα έδωσα όλες μου τις δυνάμεις για να εισέλθει και να παραμείνει η ομάδα της Σαντορίνης στην ελίτ του γυναικείου βόλεϊ και αισθάνομαι πραγματικά περήφανος για το γεγονός της πρώτης συμμετοχής απο επαρχιακή ομάδα σε τελικό πρωταθλήματος, όπως και της πρώτης συμμετοχής της ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Σε αυτό το ταξίδι όμως είχα και συνοδοιπόρους, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στην συνεργασία μας, οπότε με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να ευχαριστήσω:
• όλες τις αθλήτριες με τις οποίες συνεργάστηκα αυτά τα 2,5 χρόνια και να δηλώσω ότι πραγματικά νοιώθω τιμή που δούλεψα μαζί τους για έναν κοινό στόχο, που ήταν η επιτυχία της ομάδας .
• την οικογένεια του κ. Πατινιώτη Σπύρου καθώς και όλα τα μέλη του Δ.Σ του τμήματος βόλεϊ γυναικών. Τον Πρόεδρο κ Σκοπελίτη Γιώργο, τον κ. Σπυριδάκη Γιώργο, τον κ. Βαμβακούση Κώστα και τον κ. Μέντα Θανάση για το γεγονός πως η συνεργασία μας υπήρξε άψογη και η στήριξη ήταν θερμή καθ’ όλη την περίοδο, που βρισκόμουν στην ομάδα.
• Τους εφόρους – team managers: κ. Σιγάλα Σπυριδούλα, κ. Ζωιτού Κωνσταντίνα, κ. Νομικό Γιώργo, κ. Kατσικογιάννη Γιώργο, κ. Αρβανίτη Γιωργο, τους φροντιστές: κ. Δημησιάνο Νεκτάριο και κ. Ντρέλλα Παναγιώτη, αλλά και όλους τους υπαλλήλους του ΔΑΠΠΟΣ και ειδικά τον κ. Παπαδημητρόπουλο Κώστα για την υποστήριξη, τη βοήθεια και τη συνεργασία που μου παρείχαν πρόθυμα κατά την διάρκεια της θητείας μου .
• Το ιατρικό επιτελείο της ομάδας μας με επικεφαλής τον χειρούργο ορθοπεδικό κ. Τσώλο Ιωάννη και τον παθολόγο μας κ. Μάστακα Άρη. Τους φυσιοθεραπευτές μας κ. Παναγιωταρά Άκη, κ. Σπαθάρη Νίκο, κ. Νακαστσή Αλέξη και κ. Γρηγορίου Γιάννη οι οποίοι όλοι ανεξαιρέτως βοήθησαν και συνέβαλαν, με την εξαιρετική ποιότητα υπηρεσιών τους, στην πορεία της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια.
• Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, κ. Γκότση Σωτήρη, κ. Σομπόνη Γιώργο και κ. Σαμιωτάκη Δημήτρη για τη συνεργασία και τη βοήθειά τους, όσον αφορά την προπόνηση και τους αγώνες της ομάδας. Θεωρώ τον εαυτό μου δε, πολύ τυχερό που συνεργάστηκα με αυτό το team ανθρώπων.

Κλείνοντας δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ και στους κατοίκους του νησιού, από τον πιο απλό φίλαθλο της ομάδας, μέχρι και τους Volcans, που με την αγάπη και την ζεστασιά τους δεν σταμάτησαν ακόμη και στα δύσκολα να στηρίζουν την ομάδα και χωρις αυτούς καμμία επιτυχία της ομάδας δεν θα είχε πραγματοποιηθεί”.

Print Friendly, PDF & Email