20.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δυναμική παρουσία στην ITB ετοιμάζει το Νότιο Αιγαίο

Η Σαντορίνη και ακόμα 20 νησιωτικοί δήμοι θα φιλοξενηθούν στο περίπτερο της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου

Share

Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ΙΤΒ στο Βερολίνο, που θα πραγματοποιηθεί από 6 έως 10 Μαρτίου στο εκθεσιακό κέντρο Berlin Expo Center City, πρόκειται να πάρει μέρος με δικό της περίπτερο η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, φιλοξενώντας 21 νησιά από τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα, ενώσεις ξενοδόχων και επιχειρηματίες.

Πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις, καθώς συγκεντρώνει την “αφρόκρεμα” της τουριστικής βιομηχανίας”. Στην περσινή διοργάνωση συμμετείχαν 10.000 εκθέτες από 186 χώρες, ενώ οι επισκέπτες της έκθεσης έφθασαν συνολικά τους 170.000.

Το Νότιο Αιγαίο ετοιμάζεται να “κλέψει” και πάλι τις εντυπώσεις, με ένα καλαίσθητο περίπτερο που αποπνέει μια ζεστή αύρα αυθεντικής νησιωτικής φιλοξενίας. Κύριο μέλημα της Περιφέρειας είναι η παρουσίαση των νησιών, με τρόπο που θα αναδεικνύεται η ιδιαίτερη και συνάμα μοναδική τουριστική ταυτότητα, καθενός ξεχωριστά. Η Άνδρος, η Μήλος, η Αντίπαρος, η Ανάφη, η Πάρος, η Κύθνος, η Ίος, η Νάξος, η Σέριφος, η Αμοργός, η Φολέγανδρος, η Μύκονος, η Σαντορίνη, η Λέρος, η Ρόδος, οι Λειψοί, η Πάτμος, η Κάρπαθος, η Κως, η Κάλυμνος, η Αστυπάλαια θα αναδείξουν το πολυσχιδές τουριστικό προφίλ του Νοτίου Αιγαίου!

Όπως σημειώνει η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού, κα Μαριέττα Παπαβασιλείου, στην ΙΤΒ θα “αποκρυσταλλωθεί” η εικόνα της ζήτησης και των κρατήσεων έτσι ώστε να εφαρμοστούν στοχευμένες δράσεις τουριστικής προβολής και προώθησης προς όφελος όλων των νησιών.

[adning id="140783"]

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
The Wine Bar at Heliotopos, Santorini - The cave

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη