17.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Εκστρατεία βιβλίου από την εθελοντική ομάδα Σαντορίνης

Για τις δανειστικές βιβλιοθήκες των Γυμνασίων Μεσαριάς, Φηρών και Εμπορείου

Share

Η εθελοντική ομάδα Σαντορίνης σε συνεργασία με τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων των τριών Γυμνασίων του νησιού (σε Φηρά, Μεσαριά και Εμπορείο) και με την βοήθεια των διευθυντών και των εκπαιδευτικών των σχολείων, αναλαμβάνει ενεργή δράση για την δημιουργία δανειστικής βιβλιοθήκης στο Γυμνάσιο Μεσαριάς και των εμπλουτισμό των  βιβλιοθηκών που υπάρχουν ήδη στα Γυμνάσια Φηρών και Εμπορείου.

Η ομάδα απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα σε όλους να στηρίξουν εμπράκτως αυτό το εγχείρημα, χαρίζοντας βιβλία (είτε καινούρια, είτε παλιά) για τα παιδιά του νησιού, βοηθώντας έτσι την πενυματική και ψυχική τους καλλιέργεια.

Σημεία συλλογής βιβλίων είναι: το κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ, η αίθουσα Παναγίας Μυρτιδιώτισσας στο Καμάρι, τα Γυμνάσια Μεσαριάς, Εμπορείου και Φηρών, τα Δημοτικά Σχολεία Καμαρίου και Ακρωτηρίου και το γυμναστήριο Margarita’s Gymnastics.

Η δράση γίνεται στη μνήμη του εκπαιδευτικού Γιώργου Ρούσσου, που ήταν Διευθυντής στο Λύκειο Φηρών τη δεκαετία του ’80 και έπειτα προϊστάμενος Β’βάθμιας εκπαίδευσης.

Πληροφορίες για την Εθελοντική Ομάδα Σαντορίνης εδώ.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Σαντορίνη 1670 μ.Χ.
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη