21.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Έκτακτη προβολή και πάρτυ το Σάββατο από την Κινηματογραφική Λέσχη Θήρας

Share

Μια έκτακτη προβολή ταινίας έχει προγραμματίσει για το Σάββατο 2 Ιουλίου η Κινηματογραφική Λέσχη Θήρας. Πρόκειται για την -γυρισμένη στη Σαντορίνη- ταινία μικρού μήκους του Boris Stout με τίτλο “Technically sweet”.

Η προβολή θα πραγματοποιηθεί όπως πάντα στο αμφιθέατρο του οινοποιείου Μπουτάρη, στο Μεγαλοχώρι, στις  21:00, με ελεύθερη είδοδο. Θα ακολουθήσει στον χώρο του οινοποιείου μουσική βραδιά με snacks και ποτά προσφορά των παραγωγών της ταινίας και του οινοποιείου Μπουτάρη

Σχετικά με την ταινία:
Technically sweet – η ιστορία μιας συμπληρωματικής αγάπης
Παραγωγή: 2015, έγχρωμο
Διάρκεια: 27 λεπτά
Γλώσσα: στα αγγλικά με ελληνικούς υπότιτλους
Σενάριο-σκηνοθεσία: Boris Stout
Παίζουν: Emmanuel Mandilaras, Megan Salamon,
Παραγωγή: Gill Rackham

technically_sweet

Υπόθεση:
Όταν ένας δυσαρεστημένος από τη ζωή του λαντζέρης γνωρίζει μία νεαρή κοπέλα που ταξιδεύει κουβαλώντας μια τεράστια ροζ βαλίτσα, φαίνεται να γεννιέται μια σπίθα ελπίδας για έναν αξέχαστο καλοκαιρινό έρωτα… Μήπως όμως αυτός ο δρόμος παραείναι γνώριμος και κλισέ για το νεαρό αυτό ζευγάρι; Όταν η τρυφερότητα είναι περιστασιακή και ανεπιτήδευτη -και το τοπίο γεννά ανέφικτα όνειρα και φρούδες ελπίδες- ποια θα είναι η τύχη της αγάπης;

Το “Technically Sweet” κινηματογραφεί μία άγνωστη σε πολλούς Σαντορίνη, χρησιμοποιώντας την έντεχνα ως τον χώρο μέσα στον οποίο εκτυλίσσεται μια ερωτική ιστορία, καθημερινής παρόλα αυτά πλοκής. Το νεαρό ζευγάρι διεκδικεί τον έρωτά του σ’ ένα αντιφατικό φόντο με ετοιμόρροπα αρχοντικά, απόμερα χωριά και την κατεστραμμένη υποδομή της σύγχρονης τουριστικής βιομηχανίας.

Ο σκηνοθέτης, που αγαπά με πάθος την Σαντορίνη, γύρισε κάθε σκηνή της ταινίας στο νησί και μόνο. Η ταινία αποτελεί μέρος τριλογίας που ελπίζει να υλοποιήσει. Η αγαπη του για το νησί τον κανει να ψάχνει τις απόμερες γωνιές με το ξεχωριστό αίσθημα και χρώμα που δεν συναντούμε στις κοινές καρτ ποστάλ του νησιού.

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Σαντορίνη 1670 μ.Χ.
Διαφήμιση

Σαντορίνη