Έναρξη πτήσεων Ντόχα-Μύκονος με την Qatar Airways

Παρών και ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου στην υποδοχή της πρώτης πτήσης

Η πρώτη απευθείας πτήση της Qatar Airways που συνδέει την Ντόχα του Κατάρ με τη Μύκονο, προσγειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στο διεθνές αεροδρόμιο του νησιού.

Δεδομένου ότι το αεροδρόμιο της Ντόχα αποτελεί σταθμό μετεπιβίβασης επιβατών από ασιατικές χώρες όπως η Κίνα, η Ιαπωνία, η Κορέα, η Ινδία αλλά και από την Αυστραλία, η απευθείας πτήση Ντόχα – Μύκονος ανοίγει μια νέα πύλη και γραμμή σύνδεσης του Νοτίου Αιγαίου κυρίως με την Ασία και την Αυστραλία, μαζί με τον αραβικό κόσμο. Η Μύκονος είναι ο τρίτος ελληνικός προορισμός που προσθέτει η εταιρεία στο αναπτυσσόμενο παγκόσμιο δίκτυό της, μετά την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Qatar Airways Group, η αυτού Εξοχότητα κ. Akbar Al Baker, δήλωσε σχετικά: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε περαιτέρω την παρουσία μας στην Ελλάδα με τις νέες πτήσεις μας στο πανέμορφο νησί της Μυκόνου, μόλις δύο μήνες μετά την έναρξη των πτήσεων μας στη Θεσσαλονίκη. Η σημερινή πρώτη πτήση στη δημοφιλή Μύκονο σηματοδοτεί την περαιτέρω ανάπτυξή μας, καθώς και την ενίσχυση των δεσμών μεταξύ του Κράτους του Κατάρ και της Ελλάδας.”

Υποδεχόμενος το πρώτο αεροσκάφος της Qatar Airways που προσγειώθηκε σήμερα στο αεροδρόμιο της Μυκόνου, ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Χατζημάρκος δήλωσε: “Η συνεχής αύξηση των αεροπορικών συνδέσεων των νησιών μας μέσω απευθείας πτήσεων με πρωτεύουσες του εξωτερικού και ειδικά με νέες χώρες, δείχνει την υψηλή δυναμική και την ισχυρή προοπτική του τουριστικού μας προϊόντος. Καλωσορίσαμε σήμερα την Qatar Αirways στη Μύκονο, στην πτήση που εγκαινιάζει την νέα γραμμή Ντόχα-Μύκονος και συνεχίζουμε επενδύοντας στην εξωστρέφεια που δίνει ελπίδα. Στον τουρισμό, η επένδυση μας υψηλή, αυτονόητη, σταθερή και επίμονη. Τα νησιά μας, στην πρώτη γράμμη και η Μύκονος για τις επιδόσεις της οποίας είμαστε εξαιρετικά περήφανοι, κρατά σταθερά και πολύ ψηλά τον πήχη”

Σύμφωνα με την αεροπορική εταιρεία, η Μύκονος αποτελεί την ιδανική επιλογή για να ξεκινήσει κάποιος το Island-hopping για τις καλοκαιρινές διακοπές του στην Ελλάδα.

Η εταιρεία θα εκτελεί, μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα για το αεροδρόμιο της Μυκόνου, κάθε Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, οι οποίες θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφος Airbus A320, με 12 θέσεις στη Διακεκριμένη Θέση και 132 θέσεις στην Οικονομική Θέση.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη