Πήγα και είδα: Ένας όμορφος σπιτόκοσμος στο Deco Store

Γράφει η Ελπίδα Καραντάνη

Αρκετές φορές στο παρελθόν μου είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον η διακόσμηση σε διάφορους επαγγελματικούς χώρους της Σαντορίνης και αργότερα μάθαινα πως στο αποτέλεσμα είχε βάλει την υπογραφή του το Deco Store. Κάπως έτσι αποφάσισα και πήγα και είδα τις εγκαταστάσεις του στον Πύργο.

Κάνοντας το πρώτο μου βήμα στον χώρο της έκθεσης, αισθάνθηκα σαν να με φιλοξενούσαν στο σπίτι τους.

Ξεκινήσαμε με το σαλόνι, από τους πιο βασικούς χώρους σε ένα σπίτι, μιας και το ζευγάρι και αργότερα η οικογένεια περνάνε τις περισσότερες ώρες της ημέρας εκεί, επομένως είναι σημαντικό να έχεις δημιουργήσει ένα χώρο που αισθάνεσαι χαλαρά και ευχάριστα.

deco_2898_1024x683

Το Deco Store συνεργάζεται με ελληνικούς και διεθνείς οίκους επίπλων προσπαθώντας να καλύψει κάθε επιθυμία και κάθε στυλ, κάτι που πιστεύω ότι το πετυχαίνει και με το παραπάνω μιας και οι επιλογές και οι συνδυασμοί καλύπτουν όλα τα γούστα. Την τελική πινελιά στον χώρο τη δίνει πάντα ένα όμορφο χαλί και η πρόσφατη συνεργασία τους με την εταιρεία Βιοκαρπέτ σας δίνει την επιλογή να διαλέξετε ανάμεσα σε χαλιά χειροποίητα ή μηχανής που θα ντύσουν όμορφα και θα ζεστάνουν τον χώρο σας.

deco_2900_1024x683

Συνεχίσαμε μπαίνοντας στην κουζίνα, έναν χώρο δημιουργίας, όπου πέρα από design πρέπει να υπάρχει και λειτουργικότητα. Όσο διαρκούσε η ξενάγηση μου “στο σπίτι”, ο αρχιτέκτονας εσωτερικών χώρων και ιδιοκτήτης, κ. Χριστόφορος Ζώρζος, με ενημέρωσε πως πέρα από την επιλογή επίπλων κουζίνας από διάφορες εταιρείες, η έμπειρη ομάδα τους μπορεί να σχεδιάσει και να κατασκευάσει έπιπλα κουζίνας που θα ταιριάξουν απόλυτα στον προσωπικό ή επαγγελματικό χώρο του καθενός.

deco_2895_1024x683

Ανυπομονούσα να μπω και στο υπνοδωμάτιο, μιας και έβλεπα από μακριά μεγάλα “αφράτα” στρώματα, το αγαπημένο μου! Το Deco Store ξεκίνησε πρόσφατα τη συνεργασία του με την Coco-Mat, μια ελληνική εταιρεία διεθνώς καταξιωμένη στον χώρο της, που έχει ως βασική αρχή να χρησιμοποιεί φυσικές πρώτες ύλες για την κατασκευή στρωμάτων. Με εντυπωσίασε που στον χώρο της κρεβατοκάμαρας υπήρχαν στημένα το ένα δίπλα στο άλλο τα υλικά στην αρχική τους μορφή πριν υποστούν επεξεργασία: φύκια, κοκοφοίνικας, φυσικό καουτσούκ, αλογότριχα, μαλλί και κάκτος! Όσοι έχετε μικρά ή πιο μεγάλα παιδιά στο σπίτι, θα βρείτε πολλές ιδέες για το παιδικό δωμάτιο που πρέπει να συνδυάζει και όμορφο ύπνο και ‘όμορφο’ διάβασμα στο γραφείο!

deco_bedroom_2Το Deco Store έχει εμφανώς μεγάλη εμπειρία σε ό,τι αφορά τη διακόσμηση ενός σπιτιού ή ενός επαγγελματικού χώρου, από το πιο απλό, τις πετσέτες ή την μπουκαλοθήκη κρασιών που θα στολίσει τον τοίχο σας μέχρι την κατασκευή των επίπλων από το μηδέν. Πήγα και είδα και τον χώρο που τα κατασκευάζουν και διαπίστωσα πόσο ιδιαίτερη είναι η έννοια του χειροποίητου επίπλου, αφού δίνει μία μοναδική ατμόσφαιρα στο χώρο.

deco_2893_1024x683Όσοι λοιπόν θέλετε να ανανεώσετε ή να δημιουργήσετε ένα χώρο προσωπικό ή επαγγελματικό από το μηδέν, ξεκλέψτε λίγο χρόνο για να επισκεφτείτε το Deco Store… θα με θυμηθείτε!


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη