15.3 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ενημερωτικό διήμερο για το Ηφαίστειο της Σαντορίνης, 20-21 Οκτωβρίου

Share

Ο Δήμος Θήρας και η ΓΕΩΘΗΡΑ ΜΑΕ σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Μελέτης και Παρακολούθησης Ηφαιστείου Σαντορίνης (ΙΜΠΗΣ) έχουν προγραμματίσει για το Σάββατο 20 Οκτωβρίου, ώρα 19:00, στο Μπελλώνειο, την ετήσια ενημερωτική εκδήλωση για την κατάσταση του Ηφαιστείου της Σαντορίνης. Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή για το κοινό.

Μια μέρα μετά, την Κυριακή 21 Οκτωβρίου, ώρες 09:30-14:00 η ΓΕΩΘΗΡΑ Μ.Α.Ε. σε συνεργασία με το ΙΜΠΗΣ, διοργανώνουν ανοιχτή περιήγηση με σκάφος στην καλντέρα της Σαντορίνης και ξενάγηση στο Ηφαίστειο από το επιστημονικό προσωπικό του ΙΜΠΗΣ τόσο στα ελληνικά όσο και στα αγγλικά. Η αναχώρηση θα γίνει από το λιμάνι του Αθηνιού.

Η περιήγηση απευθύνεται σε κατοίκους του νησιού και η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι ελεύθερη, ωστόσο απαιτείται προηγούμενη δήλωση συμμετοχής και κράτηση θέσης στη ΓΕΩΘΗΡΑ Μ.Α.Ε. μέχρι τις 18 Οκτωβρίου, είτε μέσω email στο geothira@gmail.com είτε τηλεφωνικά στο 2286023021 (09:00-15:00). Για την κράτηση θέσης είναι απαραίτητος ο αριθμός των συμμετεχόντων και το ονοματεπώνυμο καθενός, καθώς και τηλέφωνο και email επικοινωνίας. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Σημείωση: Για την περιήγηση στο Ηφαίστειο οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φορούν κατάλληλα παπούτσια, να έχουν μαζί τους καπέλο, αντιηλιακή προστασία, νερό και σνακ.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
Γιώργος Βουγιουκαλάκης - Το ηφαίστειο της Σαντορίνης

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη