17.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Επανεκκίνηση για τα δρομολόγια Θήρας-Θηρασίας

Share

Ξεκίνησαν και πάλι από σήμερα (11/1) τα δρομολόγια του οχηματαγωγού Ε/Γ-Ο/Γ-Α/Ν ΝΗΣΟΣ ΘΗΡΑΣΙΑ από και προς τη Θηρασία, σύμφωνα με ενημέρωση από τον Δήμο Θήρας.

Σε συνέχεια των διαρκών πιέσεων του Δήμου Θήρας προς το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και τον υπουργό κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, το Υπουργείο προχώρησε σε απευθείας ανάθεση στην πλοιοκτήτρια εταιρεία και τα δρομολόγια ξεκινούν από σήμερα, Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017.

Τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται 4 φορές την εβδομάδα ως εξής:
– Δευτέρα και Παρασκευή: 08:00 π.μ. από Θηρασία προς Αθηνιό (Κόρφος, Ρίβα, Φηρά, Αθηνιός) & 15:30 από Αθηνιό προς Θηρασία (μετά την άφιξη του Blue Star, Αθηνιός, Φηρά, Ρίβα, Κόρφος).
– Τετάρτη και Σάββατο: 13:30 από Θηρασία για Αθηνιό (Κόρφος, Ρίβα, Αθηνιός) με επιστροφή προς Θηρασία (μετά την άφιξη του Blue Star, Αθηνιός, Ρίβα, Κόρφος).

Παράλληλα, από αρχές Ιανουαρίου, έχουν ξεκινήσει και τα 3 καθημερινά δρομολόγια της λάντζας (07:45, 13:00 & 16:30 από Θηρασία προς Θήρα), η οποία το τελευταίο διάστημα δεν πραγματοποιούσε δρομολόγια λόγω εργασιών της ετήσιας συντήρησης.

“Ο Δήμος Θήρας ευχαριστεί ιδιαιτέρως την Ένωση Λεμβούχων, η οποία από τις 10/12/2016 και μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου εκτελούσε τα δρομολόγια προς Θηρασία αφιλοκερδώς”  καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη