Επεκτείνει τις πτήσεις της προς Μύκονο η Qatar Airways

Την επέκταση του δρομολογίου από τη Ντόχα του Κατάρ στη Μύκονο μέχρι τις 14 Οκτωβρίου ανακοίνωσε σήμερα η Qatar Airways. Αν και ο αρχικός προγραμματισμός ήταν για μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου, η εντυπωσιακή πορεία που διαγράφει μέχρι στιγμής η απευθείας πτήση της εταιρείας προς το νησί των ανέμων, που ξεκίνησε στα τέλη Μαΐου, έδωσε παράταση μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου, με τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα.

Οι πτήσεις μεταξύ Ντόχας και Μυκόνου θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφος Airbus A320, με 12 θέσεις στη Διακεκριμένη Θέση και 132 θέσεις στην Οικονομική Θέση.

Πρόγραμμα πτήσεων (30 Σεπτεμβρίου – 14 Οκτωβρίου)
– Ντόχα (DOH) προς Μύκονο (JMK) QR 311 αναχώρηση στις 08:05 άφιξη 13:00 (Σάββατο, Κυριακή, Τετάρτη, Πέμπτη)
– Μύκονο (JMK) προς Ντόχα (DOH) QR 312 αναχώρηση 14:00 άφιξη 18:40 (Σάββατο, Κυριακή, Τετάρτη, Πέμπτη)

Η Γενική Διευθύντρια της Qatar Airways σε Ελλάδα και Κύπρο, κα Theresa Cissell, δήλωσε σχετικά: “Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με την περαιτέρω επέκταση της διάρκειας αυτού του πολύ επιτυχημένου δρομολογίου, το οποίο έδειξε τη δυναμική του μόλις τον πρώτο μήνα λειτουργίας του. Με αυτό τον τρόπο επιβεβαιώνεται η εμπιστοσύνη που δείξαμε στην αγορά και η δυνατή σχέση που έχουμε χτίσει με τη χώρα και τους τοπικούς φορείς, αλλά και η εμπιστοσύνη που έχουν δείξει οι επιβάτες μας.

Ανυπομονούμε να ενδυναμώσουμε ακόμη περισσότερο αυτή τη σχέση, συνδέοντας τη Μύκονο με το εκτεταμένο παγκόσμιο δίκτυο της Qatar Airways και συμβάλλοντας στο άνοιγμα και την ανάπτυξη αυτών των ελκυστικών προορισμών για business ταξιδιώτες και ταξιδιώτες αναψυχής από όλο τον κόσμο.”

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here