Επιπλέον στελέχωση για το Λιμεναρχείο και το Αστυνομικό Τμήμα ζητά ο Δήμαρχος Θήρας

Νίκος Ζώρζος, Δήμαρχος Θήρας

Συνάντηση με θέμα την επιπλέον στελέχωση του Α.Τ. Θήρας και του Λιμεναρχείου Θήρας ζητά εκ νέου ο Δήμαρχος Θήρας κ. Νίκος Ζώρζος από τα αρμόδια Υπουργεία, με αιτήματα που απευθύνει προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκο Τόσκα, τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο Τσουβάλα, καθώς και τον Υπουργό και Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παναγιώτη Κουρουπλή και Νεκτάριο Σαντορινιό αντίστοιχα.

Στα έγγραφά του ο Δήμαρχος Θήρας αναφέρεται στην υποστελέχωση των Α.Τ. Θήρας και του Λιμεναρχείου Θήρας, υπηρεσίες που καλούνται να ανταποκριθούν καθημερινά στις μεγάλες απαιτήσεις του παγκόσμιου προορισμού της Σαντορίνης. Η ελλιπής λειτουργία των υπηρεσιών λόγω υποστελέχωσης δημιουργεί όχι μόνο κακή εικόνα για την χώρα μας στο εξωτερικό, αλλά και αίσθημα ανασφάλειας τόσο στους επισκέπτες όσο και στους κατοίκους.

Στις συναντήσεις εργασίας που ζητά ο Δήμαρχος από τα αρμόδια Υπουργεία, θα παρίστανται και εκπρόσωποι επαγγελματικών φορέων του νησιού, προκειμένου να ενημερωθούν οι αρμόδιοι εκ νέου και να αναζητηθούν από κοινού λύσεις που να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του τόπου.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here