20.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Επιτυχής αντιμετώπιση σοβαρού περιστατικού από το ΓΝ Θήρας

Share

Για την άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση ενός σοβαρού τραυματισμού από τροχαίο ενημερώνει με σχετικό δελτίο τύπου το Γενικό Νοσοκομείο Θήρας. Το περιστατικό συνέβη πριν λίγες ημέρες, με τον τραυματία να εισάγεται στα Επείγοντα του νοσοκομείου. Αφού σταθεροποιήθηκε η κατάσταση του ασθενούς, υπεβλήθη σε αξονική τομογραφία, η οποία έδειξε σοβαρή ρήξη ήπατος. Άμεσα κινητοποιήθηκε η χειρουργική ομάδα του νοσοκομείου και αντιμετώπισε το περιστατικό με πωματισμό (packing) για έλεγχο της αιμορραγίας.

Κατόπιν πραγματοποιήθηκε αεροδιακομιδή προς 3βάθμιο νοσοκομείο της Αθήνας, όπου κατά τα ιατρικά πρωτόκολλα πραγματοποιήθηκε μετά από τρεις ημέρες χειρουργική επέμβαση, κατά την οποία διαπιστώθηκε η επίσχεση της αιμορραγίας και αφαιρέθηκε ο πωματισμός. Ο ασθενής νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

Με ανακοίνωσή της, η Διοίκηση του Γ.Ν. Θήρας ευχαριστεί θερμά και συγχαίρει τον Διευθυντή του Ακτινολογικού τμήματος Ιατρό-Ακτινοδιαγνώστη κο Γιάννη Διακομανώλη, τον Διευθυντή του Χειρουργικού Τομέα Γενικό Χειρουργό κο Δημήτρη Μπάνο, τον Γενικό Χειρουργό Διευθυντή ΕΣΥ κο Λάμπρο Σακκά, τον αναισθησιολόγο κο Ερρίκο Τσιαγκούρη και όλη τη νοσηλευτική ομάδα, που συνέβαλαν στην άμεση και καθοριστική για τη ζωή του ασθενούς αντιμετώπιση του περιστατικού.

“Το Γ.Ν. Θήρας παραμένει η μόνη 2βάθμια Δομή Υγείας στη Σαντορίνη, που προασπίζει καθημερινά τη Δημόσια Υγεία και παρέχει στους ασθενείς υψηλού επιπέδου υπηρεσίες” καταλήγει η ανακοίνωση.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αγαπητό Atlantea, σας ευχαριστώ για το βήμα που μου δίνετε, προκειμένου μέσα από αυτό το κείμενο να εκφράσω τις ευχαριστίες μου και την απέραντη ευγνωμοσύνη μου, σε όλους τους εργαζόμενους του κρατικού νοσοκομείου Σαντορίνης! Πριν περίπου είκοσι μέρες, όταν ήρθαμε για διακοπές στη Σαντορίνη, ο σύζυγος μου μέσω ΕΚΑΒ μετακομιστηκε στο νοσοκομείο, από αναπνευστική ανεπάρκεια! Το ΕΚΑΒ έφθασε στα 5 λεπτά και οι γιατροί του νοσοκομείου κυριολεκτικά τον ανέστησαν! Έφθασε εκεί εκτός συνείδησης και ο εξαίρετος γιατρός και επιστήμονας κ Βαρκαρακης ειδικός παθολόγος, ο υπέροχος άνθρωπος και γιατρός κ Μπενεκος καρδιολόγο εντατικολόγος, ο γλυκύτατος και καλός επιστήμονας κ Τζωρτζης ειδικός παθολόγος, ο εξίσου καλός γιατρός κ Μανίας νευρολόγος και ο εξαίρετος γιατρός κ Σαχ, του έσωσαν τη ζωή!
    Όλες οι νοσηλεύτριες, η Δέσποινα, η Κατερίνα, η Τατιάνα, η Αγαπη, η Θωμάη, η Μαρινα, η Μαργαρίτα και άλλες που δεν έχω κρατήσει το όνομα τους, οι κυρίες της αίτησης η κ Ειρήνη Λιγνου, οι τραυματιοφορεις Σουλα και Θανάσης, οι καθαρίστριες, τα παιδιά τουΕΚΑΒ μας υπηρέτησαν με τον καλύτερο τρόπο!
    Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς και μία απέραντη ευγνωμοσύνη, είναι το λιγότερο που μπορώ να εκφράσω μέσα από το κείμενο μου! Το νοσοκομείο αυτό είναι κόσμημα και οι άνθρωποι της Σαντορίνης,πρέπει να το στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις!
    Δέσποινα Σίμου, Συνταξιούχος καθηγητρια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη