Παρατηρητήριο Τουρισμού: Ερωτηματολόγια για τουριστικές επιχειρήσεις της Σαντορίνης

Όπως είναι γνωστό, ο Δήμος Θήρας έχει αναθέσει μελέτη για τη δημιουργία Φορέα Διαχείρισης και Προβολής Προορισμού (DMMO), η λειτουργία του οποίου υποστηρίζεται από ένα Παρατηρητήριο Τουρισμού. Το Παρατηρητήριο έχει ως στόχο να εφοδιάζει τον Φορέα με δεδομένα και αναλύσεις σχετικά με την κατάσταση του τουρισμού της Σαντορίνης με στόχο να υποστηρίζει τη λήψη αποφάσεων. Τη μελέτη έχει αναλάβει το Πανεπιστήμιο Αιγαίου (καθηγητής κ. Σπιλάνης Ιωάννης) που λειτουργεί εδώ και 3 χρόνια το Παρατηρητήριο Βιώσιμου Τουρισμού Αιγαίου.

Για το σκοπό αυτό, οι τουριστικές επιχειρήσεις (πλην καταλυμάτων) καλούνται να συμπληρώσουν μέχρι τις 31/10/2016 το σχετικό ερωτηματολόγιο, ώστε να δοθεί χρόνος στην ερευνητική ομάδα για επεξεργασία του υλικού. Το ερωτηματολόγιο είναι διαθέσιμο για απευθείας ηλεκτρονική συμπλήρωση ΕΔΩ.

Όσοι επιθυμούν να συμπληρώσουν ερωτηματολόγιο σε εκτυπωμένη μορφή μπορούν να επικοινωνήσουν με τη ΓΕΩΘΗΡΑ στο τηλέφωνο 2286023021 (ώρες 09:00-16:00).

Στόχος είναι να συγκεντρωθεί ο μεγαλύτερος δυνατός αριθμός συμπληρωμένων ερωτηματολογίων από όλους τους τύπους των τουριστικών επιχειρήσεων, πλην των καταλυμάτων για τα οποία υπάρχει ξεχωριστό ερωτηματολόγιο, ώστε το δείγμα να είναι αντιπροσωπευτικό και η ανάλυση να δώσει την καλύτερη δυνατή εικόνα της πραγματικότητας και των διαφορών που υπάρχουν.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη