Έτος Γαστρονομίας: Έκθεση κρασιών και τοπικών προϊόντων 30-31 Μαρτίου

Διευρυμένη αυτή τη χρονιά η καθιερωμένη πλέον έκθεση κρασιών της τελευταίας βεντέμας (τρύγου). Εκτός από τα κρασιά, που θα εκθέσουν τα οινοποιεία του νησιού, θα υπάρξει σε ξεχωριστό χώρο και παρουσίαση των τοπικών τυποποιημένων αγροτικών προϊόντων.

Η “VEDEMA 2012 – έκθεση κρασιού & τοπικών προϊόντων” θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 30 – 31 Μαρτίου 2013 και θα είναι ανοικτή στο κοινό 12:00 – 19:00 και τις δύο μέρες. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Η εκδήλωση είναι ενταγμένη στις δράσεις του ΕΤΟΥΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ και ήδη είναι αναρτημένη στο ημερολόγιο εκδηλώσεων του ΕΤΟΥΣ.

Για την υλοποίηση και τη φιλοξενία της έκθεσης συμπράττουν το εστιατόριο Σελήνη και το Πολιτιστικό  Χωριό “Η Σαντορίνη που έφυγε”, με συνδιοργανωτή τον Ηλιότοπο. Όλες οι δαπάνες για την πραγματοποίηση της έκθεσης καλύπτονται από τους οργανωτές.

Καθώς οι ημερομηνίες διεξαγωγής της έκθεσης συμπίπτουν με το Καθολικό Πάσχα και αναμένεται να υπάρχουν αρκετοί ξένοι τουρίστες στο νησί, η σχετική αφίσα είναι διαθέσιμη και στην αγγλική γλώσσα.

Αφίσα έκθεσης σε μέγεθος Α4:

Σχεδιασμός αφίσας: Δημήτρης Μητρόπουλος

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη