ΑΟ Θήρας: Εύκολη νίκη επί της ΑΕΚ

Μια εύκολη και καθαρή νίκη πανηγύρισε απόψε (9/12) ο ΑΟ Θήρας στη Ν. Φιλαδέλφεια, όπου επικράτησε της ΑΕΚ με 0-3 σετ, στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 10ης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ γυναικών.

Η ομάδα της Σαντορίνης μπήκε δυνατά στο παιχνίδι επιβάλλοντας τον ρυθμό της και κατέκτησε με άνεση τα δύο πρώτα σετ. Στο τρίτο σετ η ΑΕΚ βελτιώθηκε και προσπάθησε να αντισταθεί χωρίς όμως επιτυχία, με τον πίνακα του σκορ να γράφει 0-3 σετ και τον ΑΟΘ να παίρνει το ροζ φύλλο αγώνα και το 3ποντο που τον διατηρεί εντός τετράδας, μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του α’ γύρου του πρωταθλήματος.

Τα σετ:14-25, 18-25, 22-25

Οι δηλώσεις των προπονητών:
Γιώργος Σαμαράς: «Κάθε φορά παίζουμε και καλύτερα. Κάθε φορά κάνουμε και καλύτερη εμφάνιση και σήμερα παίξαμε καλύτερα από το προηγούμενο ματς απέναντι και σε έναν καλύτερο αντίπαλο. Είχαμε μεγαλύτερη απόδοση και διάρκεια στο παιχνίδι, ειδικά στο τρίτο σετ κάναμε πολύ καλή εμφάνιση και θα μπορούσαμε στο 22-23 για το κάτι παραπάνω, αλλά είπαμε ότι είχαμε απέναντι μας μια ομαδα με άλλους στόχους».

Αποστόλης Οικονόμου: «Πήραμε τους τρεις βαθμούς που θέλαμε και ήταν ο βασικός μας στόχος, ενώ μπορέσαμε να δώσουμε και χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες. Τώρα το μυαλό θα στραφεί στον παρθενικό ευρωπαϊκό αγώνα του ΑΟ Θήρας που είναι την ερχόμενη Τετάρτη».

Η 10η αγωνιστική συνεχίζεται το Σάββατο 10/12 με τις αναμετρήσεις Άρης-Μαρκόπουλο, Αίας Ευόσμου-Ολυμπιακός και Θέτις-Πανναξιακός. Την Κυριακή 11/12 θα γίνουν τα παιχνίδια Παναθηναϊκός-Μακεδόνες Αξιού και Ηλιούπολη-Ελπίδα Εμπελοκήπων.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη