Ευχαριστήρια ανακοίνωση της ΕΟΠΕ για το Final 4 της Σαντορίνης

Όλους όσους συνέβαλαν στην άρτια διοργάνωση του Final 4 του Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών, που φιλοξένησε η Σαντορίνη στις 2-3/3, ευχαριστεί με ανακοίνωσή της η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Με την ολοκλήρωση του final-4 του Κυπέλλου Γυναικών στη Σαντορίνη η ΕΟΠΕ ευχαριστεί:

Τον Δήμο Θήρας και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Αναστάσιο-Νικόλαο Ζώρζο, για την άψογη φιλοξενία στη Σαντορίνη και την άριστη συνεργασία στη διοργάνωση του Κυπέλλου.

Τον πρόεδρο Ελευθέριο Τζούρο και τους εργαζομένους του κλειστού γυμναστήριου ΔΑΠΠΟΣ για την συνεργασία και την παραχώρηση του γηπέδου.

Το σωματείο ΑΟ Θήρας για την καθοριστική συμβολή του στη διοργάνωση, καθώς και τον φίλαθλο κόσμο της Σαντορίνης που αγκάλιασε τον θεσμό για δεύτερη φορά σε πέντε χρόνια.

Τέλος, η ΕΟΠΕ συγχαίρει τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του Κυπέλλου, όπως επίσης τον Πανναξιακό, τον ΑΟ Θήρας και τον Ηλυσιακό για την συμμετοχή τους στο final-4.”

Ικανοποίηση για την επιτυχημένη διοργάνωση του Final 4, την τρίτη μεγάλη διοργάνωση που φιλοξενεί η Σαντορίνη τα τελευταία οκτώ χρόνια (Super Cup Ανδρών 2010, Final 4 Γυναικών 2013), υπάρχει και στον Δήμο Θήρας, στον ΔΑΠΠΟΣ και στον ΑΟ Θήρας. Γιατί η δουλειά όσων εργάστηκαν για το Final 4 απέδωσε καρπούς και αναγνωρίστηκε από όλους. Γιατί η Σαντορίνη απέδειξε ότι αγαπά το βόλεϊ και μπορεί να ανταποκριθεί με επιτυχία σε τέτοιες μεγάλες προκλήσεις.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη