Φιλανθρωπική πρωτοβουλία από το Πολιτιστικό Χωριό “Η Σαντορίνη που έφυγε”

Το Πολιτιστικό Χωριό “Η Σαντορίνη που έφυγε”, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του, αποφάσισε να συνεισφέρει στο σπουδαίο αλλά δύσκολο έργο του μη κερδοσκοπικού οργανισμού ειδικής μέριμνας και προστασίας Μητέρας και Παιδιού “Κιβωτός του Κόσμου” με τη συγκέντρωση τροφίμων, ειδών προσωπικής υγιεινής, προϊόντων καθαρισμού και φαρμάκων.

Η συγκέντρωση των ειδών θα γίνεται στους χώρους του μουσείου στον Πύργο (σε συγκεκριμένες ώρες παραλαβής που θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες) και σε άλλους καθορισμένους χώρους με την τοποθέτηση ειδικών κουτιών με την ανάλογη σήμανση. Η δράση αυτή θα διαρκέσει για ένα μήνα (Νοέμβριο-Δεκέμβριο). Τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα μεταφερθούν στην Αθήνα και θα παραδοθούν στην “Κιβωτό του Κόσμου” ως δώρο Χριστουγέννων.

Σε σχετικό μήνυμά του στο Facebook, το Πολιτιστικό χωριό αναφέρει: “Θα θέλαμε να ζητήσουμε τη συμπαράσταση και την συνεργασία σας σε αυτή την σημαντική, φιλανθρωπική δράση μας που έχει σκοπό να χαρίσει ευτυχία στα παιδιά και τις μητέρες του μη κερδοσκοπικού οργανισμού ειδικής μέριμνας και προστασίας Μητέρας και Παιδιού «Κιβωτός του Κόσμου» με την προσφορά απαραίτητων αγαθών ως δώρο Χριστουγέννων. Ας δείξουμε ότι είμαστε άνθρωποι που σεβόμαστε και βοηθάμε τον συνάνθρωπό μας ακόμα και σε δύσκολες εποχές. Ας δώσουμε χαρά σε όσους το έχουν ανάγκη τις ιερές μέρες των Χριστουγέννων.

Αν επιθυμείτε να συμβάλετε σε αυτή την προσπάθειά μας, δηλώστε το ενδιαφέρον σας με γραπτή επιστολή στο e-mail: info@santorinimuseum.com μέχρι και την Πέμπτη 7/11 “, καταλήγει το σχετικό μήνυμα.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη