Φορολογικές παραβάσεις σε τέσσερις επιχειρήσεις της Σαντορίνης

Στοχευμένους ελέγχους σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε Σαντορίνη και Θεσσαλονίκη πραγματοποίησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα κλιμάκια αστυνομικών από την Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας, για να διαπιστώσουν την τήρηση της ασφαλιστικής-εργατικής και φορολογικής νομοθεσίας.

Στη Σαντορίνη συγκεριμένα διαπιστώθηκαν τέσσερις περιπτώσεις παραβάσεων:

  • σε εστιατόριο, η μη έκδοση οκτώ αποδείξεων συνολικής αξίας 420,70 ευρώ, καθώς και η απασχόληση εργαζομένου που δεν ήταν καταχωρημένος στους πίνακες προσωπικού,
  • σε μεζεδοπωλείο-εστιατόριο, η μη έκδοση δύο αποδείξεων συνολικής αξίας 109,70 ευρώ,
  • σε εστιατόριο, η μη έκδοση δύο αποδείξεων συνολικής αξίας 118,80 ευρώ και
  • σε καφέ-σνακ μπαρ, μη έκδοση δώδεκα αποδείξεων συνολικής αξίας 286 ευρώ, παράβαση για την οποία προβλέπεται 48ωρη αναστολή λειτουργίας.

Για όλες τις περιπτώσεις, θα ενημερωθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες (Δ.Ο.Υ., Σ.ΕΠ.Ε, Ι.Κ.Α.) για την επιβολή των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.

Με ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ. υπενθυμίζει πως οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, στον τηλεφωνικό αριθμό 11012 ή στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις 11012@hellenicpolice.gr και financialpolice@hellenicpolice.gr της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, για να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες και επίμεμπτες ενέργειες ή δραστηριότητες κατά του τομέα της οικονομίας, της δημόσιας περιουσίας, καθώς και της κοινωνικής και ασφαλιστικής πρόνοιας και των δικαιωμάτων.

[adning id="140783"]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη