Γκαλά όπερας την Παρασκευή στη Σαντορίνη

Κλικ για μεγέθυνση

Η Εθνική Λυρική Σκηνή, σε συνεργασία με την “Άγονη Γραμμή Γόνιμη”, ταξιδεύει αύριο Παρασκευή 22 Ιουνίου στη Σαντορίνη για να παρουσιάσει ένα ιδιαίτερο γκαλά με άριες και ντουέτα από διάσημες όπερες και οπερέτες, με την υψίφωνο Βασιλική Καραγιάννη και τον τενόρο Γιάννη Χριστόπουλο.

Με τα γκαλά όπερας, ολοκληρώνεται ο φετινός κύκλος των εργαστηρίων σε παιδιά και ενήλικες, που επιμελήθηκε το τμήμα των Εκπαιδευτικών και Κοινωνικών Δράσεων της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στην Σαντορίνη, την Τήνο και την Μύκονο.

Οι δύο διακεκριμένοι πρωταγωνιστές της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, η υψίφωνος Βασιλική Καραγιάννη και ο τενόρος Γιάννης Χριστόπουλος, θα ερμηνεύσουν, με τη συνοδεία πιάνου, άριες και ντουέτα από όπερες και οπερέτες των Τζουζέπε Βέρντι, Τζάκομο Πουτσίνι, Θεόφραστου Σακελλαρίδη κ.ά. Στο πιάνο θα τους συνοδεύσει οι Φρίξος Μόρτζος.

Τη βραδιά θα ανοίξει η παρουσίαση του εργαστηρίου Νότες που αρμενίζουν, ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα μουσικής και αφήγησης με βασικά εργαλεία το τραγούδι, την αφήγηση και την κίνηση.

Παρασκευή 22/6 | Ώρα έναρξης: 20:30 | Μέγαρο Γκύζη, Φηρά | Είσοδος ελεύθερη

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here