Γενική Συνέλευση για το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο την Παρασκευή 9/2

Hellenic Chamber of HotelsΤην επαύξηση των δυνατοτήτων της ελληνικής ξενοδοχίας και την ανάδειξη των κομβικών ζητημάτων που απασχολούν τον Έλληνα ξενοδόχο, έχει ως στόχο η 7η Γενική Συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018, ώρα 16:00, στο Συνεδριακό Κέντρο Metropolitan Expo, στο περιθώριο της έκθεσης HORECA2018.

Στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης, όπου θα απευθύνει χαιρετισμό η υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά, θα παρουσιαστεί η μελέτη του Ινστιτούτου Τουριστικών Ερευνών και Προβλέψεων (ΙΤΕΠ) που διενεργήθηκε για λογαριασμό του ΞΕΕ αναφορικά με τις αποδόσεις της ελληνικής ξενοδοχίας το 2017.

Επίσης, θα αναλυθούν όλες οι τελευταίες νομοθετικές εξελίξεις που επηρεάζουν έμμεσα ή άμεσα τη λειτουργία των ξενοδοχείων και οι προτάσεις του ΞΕΕ προς την πολιτεία.

Ακολούθως, μεταξύ άλλων θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση για την πορεία του Συστήματος Κατάταξης των Ξενοδοχείων των Κάμπινγκ και των Ενοικιαζομένων Δωματίων μετά την παράταση που δόθηκε από την πολιτεία έως τα τέλη του 2018, ενώ θα παρουσιαστεί η πορεία των πρωτοβουλιών του ΞΕΕ για τα Boutique Hotels και του προγράμματος “Ελληνικό Πρωινό”.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη