21.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Για λίγες ακόμα μέρες οι εγγραφές στο Santorini Experience

Δυναμικό παρών από την Εθνική Ομάδα Κολύμβησης Ανοιχτής Θαλάσσης στην κολυμβητική διαδρομή του 1,5 μιλίου από το Ηφαίστειο μέχρι το Παλιό Λιμάνι των Φηρών

Share

Αγώνας τρεξίματος στο Santorini Experience – Φωτογραφία: Λ. Χαψής

Σχεδόν ένας μήνας έχει μείνει μέχρι το Santorini Experience, τους συναρπαστικούς αγώνες τρεξίματος και κολύμβησης που θα φιλοξενήσει για 4η χρονιά η Σαντορίνη, στις 5-7 Οκτωβρίου.

Για μία ακόμη χρονιά, έτσι και φέτος στους αγώνες κολύμβησης δυναμικό παρών θα δώσουν πολλά δυνατά ονόματα της Εθνικής Ομάδας Κολύμβησης Ανοιχτής Θαλάσσης, όπως οι παγκόσμιοι πρωταθλητές Κέλλυ Αραούζου και Αντώνης Φωκαΐδης, ο πρωταθλητής Ευρώπης Γιώργος Αρνιακός και οι πρωταθλητές Ελλάδας Δημήτρης Νέγρης, Στελλίνα Απλαντή, Ντέγιαν Γιοβάνοβιτς και Δημήτρης Μανιός.

Η Κέλλυ Αραούζου στο Santorini Experience – Φωτογραφία: Η. Λέφας

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια Κέλλυ Αραούζου, με αφορμή τη φετινή της συμμετοχή, δηλώνει:

Με μεγάλη μου χαρά συμμετέχω για 4η συνεχή χρονιά στο Santorini Experience. Πρόκειται για μια διοργάνωση που κάθε χρόνο ανεβάζει τον πήχη όλο και πιο ψηλά, τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο οργανωτικό κομμάτι. Ιδιαίτερα ο αγώνας κολύμβησης ανοικτής θαλάσσης είναι μοναδικός, καθώς διεξάγεται σε ένα μοναδικό τοπίο και σε μια διαδρομή που μόνο μια φορά το χρόνο μπορούμε να τη χαρούμε, διασχίζοντας τα νερά της χαμένης ίσως Ατλαντίδας. Πάντα βέβαια με απόλυτη ασφάλεια από το ηφαίστειο της Σαντορίνης, έχοντας την επιβλητική θέα του νησιού μπροστά σου, με την έγκριση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας και ακολουθώντας τους κανονισμούς της FINA. Προσκαλώ όλους τους φίλους της θάλασσας, ερασιτέχνες και επαγγελματίες, να λάβουν μέρος και να κολυμπήσουν μαζί μου στο 4ο Santorini Experience“.

Οι εγγραφές ολοκληρώνονται στις 31 Αυγούστου 2018 και όσοι δεν έχετε προλάβει, μπορείτε για λίγες ημέρες ακόμα να κάνετε την εγγραφή σας εδώ.

Δυναμικό παρών της Εθνικής Ομάδας Κολύμβησης Ανοιχτής Θαλάσσης στο Santorini Experience – Φωτογραφία: Μ. Τσώλης

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο “Santorini Experience”, η Samsung θα είναι επίσημος χορηγός τεχνολογίας, εμπλουτίζοντας την εμπειρία όσων συμμετάσχουν και παρακολουθήσουν τη διοργάνωση, με καινοτόμες υπηρεσίες μέσα από το οικοσύστημα των Samsung Galaxy συσκευών, όπως τα Samsung Galaxy S9 και S9+, σε συνδυασμό με την κάμερα Gear 360, το Gear VR και με μοναδικό περιεχόμενο σε 360 μοίρες.

Η Ford Motor Ελλάς προωθεί τον αθλητισμό και το “ευ αγωνίζεσθαι” συμμετέχοντας για 4η χρονιά ως επίσημος χορηγός. Αθλητές και διοργανωτές θα κινηθούν με την ασφάλεια και τους αποδοτικούς κινητήρες των αυτοκίνητων της.

Το Alafouzos Sport θα δώσει δυναμικό παρών και στο 4ο “Santorini Experience”, όπως σε όλα τα προηγούμενα ως επίσημος χορηγός της διοργάνωσης. Από το κατάστημα στα Φηρά, οι αθλητές θα μπορούν να παραλαμβάνουν τους αριθμούς και τα πακέτα συμμετοχών τους.

Ως προς τις πρακτικές λεπτομέρειες για τους συμμετέχοντες:
– Για θέματα δρομολογίων, ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, ενοικιάσεων αυτοκινήτων και διαμονών, η VitaNTravel, το επίσημο ταξιδιωτικό γραφείο της διοργάνωσης, παρέχει την καλύτερη δυνατή λύση για αθλητές και συνοδούς, ενώ έχει δημιουργήσει για το διάστημα 5-7 Οκτωβρίου, ειδικό πακέτο για δύο διανυκτερεύσεις που συμπεριλαμβάνει τη διαμονή, τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, μέσω της Blue Star Ferries, σε οικονομική θέση, για τα δρομολόγια: Πειραιάς – Σαντορίνη (5/10), αναχώρηση: 7.25, άφιξη: 14.55 και από Σαντορίνη – Πειραιάς (7/10), αναχώρηση: 15.30, άφιξη: 23.25 καθώς και επιπλέον μεταφορές από το ξενοδοχείο στους χώρους των events. Το πακέτο αυτό ξεκινά από 130€/άτομο. Περισσότερες πληροφορίες εδώ 2103249070.

– H DNA Travel, επίσημος συνεργάτης μεταφορών, με ειδική προσφορά για όσο διαρκεί η διοργάνωση δίνει επίσης τη δυνατότητα για την μεταφορά των συμμετεχόντων από και προς τα ξενοδοχεία στα οποία διαμένουν ή από και προς το αεροδρόμιο ή το λιμάνι με κόστος 30,00€, για έως και 4 άτομα και με 5,00€ επιπλέον κόστος για κάθε επιπλέον άτομο. Κρατήσεις μπορούν να γίνουν στο info@dnatravel.gr και στο info@dnatravelgreece.com, αλλά και στα τηλέφωνα: 6972245343, 6980027609, 2286021179.

Περισσότερες προσφορές που αφορούν στη διοργάνωση μπορείτε να δείτε εδώ.

[adning id="140783"]

Το “Santorini Experience” αποτελεί συνδιοργάνωση του Δήμου Θήρας, τoυ Δημοτικού Αθλητικού Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Οργανισμού Σαντορίνης (ΔΑΠΠΟΣ) και της Active Media Group, ενώ πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Τη διοργάνωση ενισχύουν επίσης η Ryanair ως επίσημος αερομεταφορέας, καθώς και οι εταιρείες Blue Star Ferries, Athina Luxury Suites και Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa, ως επίσημοι χορηγοί.

Επίσημοι υποστηρικτές είναι οι: Φυσικό Μεταλλικό Νερό “Βίκος”, Avance Rent A Car, Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης, Meltemi Hotels & Resorts, Aqua Vista Hotels και Ένωση Λεμβούχων Σαντορίνης.

Στρατηγικός συνεργάτης είναι το National Geographic, ενώ αρωγοί της διοργάνωσης είναι οι: Lifeguard Patrol, Assyrtico Wine Restaurant Café, Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης, Εθελοντικό Διασωστικό Σώμα Θήρας, Mediterranean Dive Club, Ναυτικός Όμιλος Σαντορίνης

Τέλος, χορηγοί φιλοξενίας είναι οι: Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης, Meltemi Hotels & Resorts, Aqua Vista Hotels, Athina Luxury Suites, Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa, Canaves Oia, West East Suites, Desiterra Luxury Suites & Villas, 270 Oia’s View, Central Fira Hotel, Fanouris Condo, Monolithia, Casa Iphigenia, Sienna Resort

Το Atlantea είναι και φέτος Τοπικός Στρατηγικός Συνεργάτης Επικοινωνίας του Santorini Experience.

Περισσότερες πληροφορίες στο: www.santorini-experience.com
Official Hashtag: #SantoriniExperience

Για να έχετε μια ιδέα όσων συμβαίνουν στη Σαντορίνη κατά τη διάρκεια των αγώνων, δείτε παρακάτω το εντυπωσιακό video teaser για το Santorini Experience 2018

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη