Για τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ ο ΑΟ Θήρας

Κλικ για μεγέθυνση

Δύο στροφές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ γυναικών, ο ΑΟ Θήρας υποδέχεται για την 21η αγωνιστική, την ΑΕΚ. Ο αγώνας θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ, το Σάββατο 18 Μαρτίου, ώρα 20:00.

Θεωρητικά ο αγώνας θα είναι εύκολος, καθώς η φετινή ΑΕΚ έχει σημειώσει μόλις μία νίκη στο πρωτάθλημα και σίγουρα υποβιβάζεται στην Α2 κατηγορία. Ωστόσο, η παρουσία των φιλάθλων στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα πριν τα play offs δεν παύει να είναι αναγκαία, ώστε να βοηθήσουν την ομάδα να φτάσει στη νίκη που θα διατηρήσει τη διαφορά των 3 βαθμών από Άρη και Μακεδόνες που καραδοκούν για την τετράδα. “Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με απόλυτη σοβαρότητα, έτσι ώστε να καταφέρουμε να κερδίσουμε και μαθηματικά την είσοδό μας στην 4άδα του πρωταθλήματος” δήλωσε στο atlantea ο προπονητής του ΑΟ Θήρας, κος Απόστολος Οικονόμου, που για ένα ακόμα παιχνίδι δε θα έχει στη διάθεσή του τις τραυματίες Όστοϊτς και Μεταξά.
[adning id="140783"]
Ο Άρης πέρασε με νίκη μέσα από το Μαρκόπουλο στο παιχνίδι που άνοιξε χθες (15/3) την αυλαία της 21ης αγωνιστικής. Στους υπόλοιπους αγώνες που θα γίνουν το Σάββατο 18/3, οι Μακεδόνες υποδέχονται τον Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός τον Αίαντα Ευόσμου, ο Πανναξιακός την Θέτιδα και η Ελπίδα Αμπελοκήπων την Ηλιούπολη.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη