Γίνε οικοδέσποινα με στόχο!

Η ομάδα της Εκστρατείας “Η Μόδα Βάζει Στόχο τον Καρκίνο του Στήθους” ξεκίνησε τη δράση της στην Ελλάδα το 2001 και κατά τα διεθνή πρότυπα κυκλοφόρησε στην αγορά μπλουζάκια με σήμα τον στόχο, μεταδίδοντας το μήνυμα της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης (αυτοεξέταση και μαστογραφία) του καρκίνου του μαστού. Τα έσοδα από τις πωλήσεις διατίθενται σε κοινωφελή προγράμματα για την πρόληψη της ασθένειας του καρκίνου του μαστού, καθώς και για την υλοποίηση των δράσεων της Πανελλήνιας Εταιρείας Πρόληψης για τον Καρκίνο “Στόχος-Πρόληψη”, που ιδρύθηκε το 2008 από την ίδια ομάδα.

Για την ενίσχυση των δράσεων της εκστρατείας, εκτός από τα μπλουζάκια που διατίθενται προς πώληση αποκλειστικά από το e-shop της ομάδας, υπάρχει η επίσης η δυνατότητα να γίνει κάποια γυναίκα “Οικοδέσποινα με Στόχο”. Να οργανώσει δηλαδή μια μικρή ή μεγάλη γιορτή ή και ένα φιλικό κάλεσμα με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, όπου η ίδια και οι καλεσμένες θα περάσουν καλά, ενισχύοντας ταυτόχρονα οικονομικά την εκστρατεία.

Η ομάδα της εκστρατείας “Στόχου” βοηθάει στη διοργάνωση μιας επιτυχημένης γιορτής ή συγκέντρωσης στέλνοντας υλικό με έξυπνες συμβουλές, συνταγές από γνωστές και γνωστούς chef, καθώς και άλλες εκπλήξεις και ένα δώρο για την οικοδέσποινα. Η δράση “Οικοδέσποινα με στόχο” μπορεί να γίνει σε όλη την Ελλάδα. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2103614488 και 2103606430, ώρες 09:30-17:30.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη