Η Air France – KLM επεκτείνεται στα ελληνικά νησιά μέσω Sky Express

Συμφωνία συνεργασίας για διασύνδεση των επιβατών υπέγραψε η Sky Express με τις αεροπορικές εταιρείες AirFrance και KLM Royal Dutch Airlines! Βάσει συμφωνίας, η Sky Express και η Air France-KLM έχουν πλέον τη δυνατότητα να ενισχύσουν την εμπορική τους δραστηριότητα, μέσω ενός οργανωμένου συστήματος πωλήσεων.

Ήδη οι επιβάτες μπορούν να κλείνουν ένα ενιαίο αεροπορικό εισιτήριο, για δρομολόγια που συνδέουν τα αεροδρόμια “Charles de Gaulle” της Γαλλίας και “Schiphol” της Ολλανδίας, με 24 ελληνικούς προορισμούς του δικτύου της Sky Express, είτε από τα websites www.airfrance.com και www.klm.com, είτε μέσω των ταξιδιωτικών γραφείων που συνεργάζονται με τις τρεις παραπάνω εταιρίες.

Η Air France προσφέρει 39 πτήσεις την εβδομάδα προς την Αθήνα με Airbus A319 και αναχώρηση από το Παρίσι-Charles de Gaulle, ενώ η KLM προσφέρει 14 πτήσεις την εβδομάδα με αναχώρηση από το Άμστερνταμ-Schiphol με Boeing 737.

Οι 24 προορισμοί που προσφέρει η Sky Express εξυπηρετούνται αντίστοιχα με 377 πτήσεις την εβδομάδα που εκτελούνται από την Αθήνα με ATR42 και χωρητικότητα 48 θέσεων, και με ATR72 με χωρητικότητα 70 θέσεων είναι οι παρακάτω: Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Κεφαλλονιά, Χίος, Κέρκυρα, Κύθηρα, Ιωάννινα, Ηράκλειο, Κάλυμνος, Κάρπαθος, Κω, Ικαρία, Χανιά, Λήμνος, Μήλος, Μύκονος, Μυτιλήνη, Νάξος, Πάρος, Σάμος, Σαντορίνη, Σκιάθος, Σύρος και Ζάκυνθος.

Όσοι ταξιδεύουν σε πτήση με ανταπόκριση, έχουν στη διάθεσή τους την υπηρεσία μεταβίβασης των αποσκευών τους στο αεροδρόμιο της Αθήνας, ώστε να τις παραλαμβάνουν στον τελικό προορισμό τους, ενώ παράλληλα απολαμβάνουν ελεύθερη πρόσβαση στο πλήρως ανανεωμένο lounge της Sky Express, στο αεροδρόμιο της Αθήνας.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη