19.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η Αθήνα υποψήφια για European Best Destination 2017

Share

athens_nominee_best_destination17Για τρίτη συνεχή χρονιά, η Αθήνα είναι και πάλι υποψήφια ως «Ο Καλύτερος Ευρωπαϊκός Προορισμός» στον διαδικτυακό διαγωνισμό European Best Destination 2017! Το 2016 είχε καταφέρει, σύμφωνα με τις ψήφους του κοινού, να αναδειχθεί στην 2η θέση, ενώ το 2015 ήταν 3η.

O European Best Destinations είναι ένα ανεξάρτητος οργανισμός που εδρεύει στις Βρυξέλλες και έχει ως αντικείμενο την ανάδειξη και προβολή του πολιτισμού και του τουρισμού της Ευρώπης και των προορισμών της. Απευθύνεται σε ένα διεθνές κοινό, μέσα από μία διαδραστική ηλεκτρονική πλατφόρμα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media). Οι ίδιοι οι διοργανωτές διαβεβαιώνουν ότι η νικήτρια πόλη αποκομίζει προβολή και διαφήμιση σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, αξίας 10 εκατ. ευρώ, με άμεσο αντίκτυπο την αύξηση στις αφίξεις και στους επισκέπτες.

Η ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου 2017. Για να συμβάλετε στην ανάδειξη της Αθήνας ως καλύτερου ευρωπαϊκού προορισμού για το 2017, δεν έχετε παρά να την ψηφίσετε ακολουθώντας το link www.vote.ebdest.in

Στο παρακάτω βίντεο, όλη η Αθήνα σε 60 δευτερόλεπτα.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση
The Wine Bar after sunset

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη