Η ελληνική ροκ σκηνή συναντά Έλληνες ποιητές, την Παρασκευή στον Πύργο

Μια ξεχωριστή μουσική παράσταση έχει ετοιμάσει για την Παρασκευή 20 Ιουλίου, στην πλατεία του Πύργου, το μουσικό σχήμα “Τρίτονον”.

Το “Τρίτονον” δραστηριοποιείται στη Σαντορίνη τα τελευταία χρόνια, επιδιώκοντας να παρουσιάσει και να προωθήσει, μέσω της μουσικής έκφρασης, τραγούδια από την
ελληνική μουσική σκηνή. Όπως περιγράφουν τα πέντε μέλη του σχήματος:

“Προσεγγίζουμε την ελληνική μουσική όχι απλά σαν άκουσμα αλλά κάνοντας ταυτόχρονα σαφή αναφορά και στην κοινωνική της διάσταση. Τελευταία μας δουλειά, μια ιδιαίτερη καλλιτεχνική ενότητα, που έχει ως κέντρο της την ελληνική ποίηση. Προσπαθούμε να ανακαλύψουμε την κρυφή σύνδεση μεταξύ της ροκ μουσικής και των Ελλήνων ποιητών. Στην προσπάθεια αυτή συνεργαστήκαμε με τον Χαράλαμπο Ρισβά, ο οποίος επιμελήθηκε την λογοτεχνική προσέγγιση της παράστασης.”

Συντελεστές: Χριστόφορος Γαβαλάς (κιθάρα, τραγούδι), Δημήτρης Χατζηλαζαρίδης (κιθάρα, τραγούδι), Γιάννης Βαζαίος (ηλεκτρικό μπάσο), Γιάννης Κουελής (τύμπανα, φωνητικά), Αλέξανδρος Βελώνιας (κρουστά, φωνητικά), Χαράλαμπος Ρισβάς (λογοτεχνική προσέγγιση, απαγγελία), Αντώνης Αδαμόπουλος (ηχοληψία, φωτισμός)

Η μουσική αυτή δράση ειναι μια συνδιοργανωση της Εστίας Πύργου Καλλίστης, του “Τρίτονον” και του Ιάκωβου Ζώρζου, στη μνήμη του μουσικού Γιώργου Αρβανίτη.

Ώρα έναρξης: 21:00 | Εισοδός ελεύθερη

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Σαντορίνη