Η ΕΛΣΤΑΤ σε αναζήτηση Ιδιωτών Συνεργατών

Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) καλεί όσους ενδιαφέρονται να απασχοληθούν ως Ιδιώτες Συνεργάτες στις διενεργούμενες από την ΕΛΣΤΑΤ στατιστικές εργασίες να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής μέχρι τις 15 Απριλίου 2018, ώστε να εγγραφούν στο νέο Μητρώο Ιδιωτών Συνεργατών Μαΐου-Δεκεμβρίου 2018.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης για εγγραφή στο Μητρώο Ιδιωτών Συνεργατών έχουν μόνο φυσικά πρόσωπα, ιδιώτες ή ιδιωτικοί υπάλληλοι, οι οποίοι θα πρέπει να είναι τουλάχιστον απόφοιτοι Λυκείου ή εξαταξίου Γυμνασίου, ηλικίας από 18 έως 67 ετών.

Το έργο του Ιδιώτη Συνεργάτη περιλαμβάνει την έγκαιρη, πλήρη και σωστή συλλογή στατιστικών στοιχείων από επιχειρήσεις και νοικοκυριά. Τα στοιχεία συλλέγονται, κυρίως, με προσωπικές συνεντεύξεις, στον χώρο των νοικοκυριών ή των επιχειρήσεων, και με ειδικά, κατά έρευνα, ερωτηματολόγια.

Οι αιτήσεις για την εγγραφή στο νέο Μητρώο Ιδιωτών Συνεργατών θα υποβάλλονται από τους ενδιαφερόμενους μόνο ηλεκτρονικά στην Ιστοσελίδα της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.statistics.gr, στην ένδειξη “Ιδιώτες Συνεργάτες ΕΛΣΤΑΤ”.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here