Η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης στο Λονδίνο

Το “παρών” στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση World Travel Market πουπραγματοποιείται στο Λονδίνο 4-7 Νοεμβρίου 2013, δίνει η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης εκπροσωπούμενη από τον πρόεδρό της κ. Μανώλη Καραμολέγκο, τον γενικό γραμματέα της κ. Ανδρέα Πατηνιώτη και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της κ. Θωμά Γιαννή.

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης υποστηρίζοντας την επιλογή του Υπουργείου Τουρισμού να έχει η πρωτοβουλία «2013 έτος Γαστρονομίας στην Σαντορίνη» του Δήμου Θήρας κυρίαρχη θέση στο περίπτερό του, μέσω των εκπροσώπων και μελών του Διοικητικού της Συμβουλίου παραβρίσκονται στην έκθεση, παρέχει κάθε δυνατή υποστήριξη στην οργανωμένη προβολή του Έτους αλλά και της Σαντορίνης.

Με απόφαση του Υπουργείου Τουρισμού, η δράση «2013 έτος Γαστρονομίας στην Σαντορίνη» που υλοποιεί ο Δήμος Θήρας, προβάλλεται σε ειδικό περίπτερο στους χώρους της World Travel Market ενώ πλαισιώνεται από παράλληλες εκδηλώσεις, όπως παρουσίαση και προσφορά τοπικών εδεσμάτων, cooking shows και gourmet tourings που θα υποστηρίξουν επαγγελματίες και εκπρόσωποι φορέων του νησιού.

Η ομάδα εκπροσωπεί τη Σαντορίνη και υποστηρίζει το πρόγραμμα «2013 έτος Γαστρονομίας στην Σαντορίνη» αποτελείται από 18 άτομα που συμμετέχουν εθελοντικά και με δικά τους έξοδα στην αποστολή. Μεταξύ των μελών της ομάδας των εθελοντών είναι και τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης.

Η Διεθνής Τουριστική Έκθεση του Λονδίνου που διοργανώνεται κάθε χρόνο στις αρχές Νοεμβρίου, είναι αναμφίβολα ένα από τα κορυφαία γεγονότα στο χώρο της παγκόσμιας τουριστικής οικονομίας, που απευθύνεται σε κοινό και επαγγελματίες, συγκεντρώνοντας κάθε χρόνο περισσότερους εκθέτες και επισκέπτες.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη