Η Εστία βράβευσε τους νέους φοιτητές από τον Πύργο

Δέκα μαθητές από τον Πύργο που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ και ΤΕΙ βράβευσε φέτος η Εστία Πύργου, στην καθιερωμένη εκδήλωση απονομής βραβείων και επαίνων που έγινε την περασμένη Κυριακή (2/9).

Τα βραβεία στους φετινούς επιτυχόντες μαθητές δόθηκαν στη μνήμη του συμπατριώτη μας Διονύση Μαρίνου και τα απένειμαν ο αδελφός του κ. Γιάννης Μαρίνος, ο Δήμαρχος κ. Νικόλαος Ζώρζος, ο Διευθυντής του Γενικού Λυκείου Θήρας κ. Μανώλης Καραμολέγκος, ο καθηγητής κ. Γιάννης Γαλαίος, η Διευθύντρια του Δημοτικού Πύργου-Μεγαλοχωρίου κα Μίνα Γαβαλά και ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού κ. Χριστόφορος Ζώρζος.

“Η Εστία συγχαίρει τους νέους φοιτητές, τους δασκάλους και τους γονείς τους για την επιτυχία τους. Ευχόμαστε να τελειώσουν τις σπουδές τους με υγεία και όσοι επιθυμούν να συνεχίσουν και για μεταπτυχιακές σπουδές. Η ευχή μας είναι να παραμείνουν στην Ελλάδα ώστε να διαπρέψουν στην πατρίδα τους, κοντά στην οικογένειά τους και το νησί μας” αναφέρει σε μήνυμά του ο Σύλλογος του Πύργου.

Ενώ σε όσους προσπάθησαν και δεν τα κατάφεραν, η Εστία συστήνει “να επιχειρήσουν ξανά ή να ασχοληθούν με κάτι που τους αρέσει, γιατί το ευλογημένο νησί μας δίνει πολλές ευκαιρίες για επαγγελματική επιτυχία”.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea
Διαφήμιση

Σαντορίνη