Σαντορίνη: Η Περιφέρεια παραχωρεί το κτήριο του Επαρχείου στον Δήμο

Από αριστερά: Νίκος Ζώρζος, Δήμαρχος Θήρας – Γιώργος Νομικός, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου -Γιώργος Λεονταρίτης, Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων – Γιάννης Μαργαρίτης, Αντιπεριφερειάρχες Μεταφορών, Ακτοπλοΐας και Επικοινωνιών

Στη σημερινή (19/6/2018) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θήρας συμμετείχαν ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης και ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών, Ακτοπλοΐας και Επικοινωνιών, κ. Γιάννης Μαργαρίτης.

Ο κ. Λεονταρίτης, που πλέον έχει στην άμεση αρμοδιότητά του και το Επαρχείο Θήρας, μετά την αποπομπή της κας Θεώνης Λειβαδάρου, ανακοίνωσε στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου προτίθεται, εφόσον ο Δήμος Θήρας το αποδεχτεί, να του παραχωρήσει το πεπαλαιωμένο κτήριο και τον περιβάλλοντα χώρο του Επαρχείου Θήρας, που βρίσκεται απέναντι του πρώην Κέντρου Υγείας Θήρας.

Σύμφωνα με τον κ. Λεονταρίτη, στη θέση αυτή προτείνεται να κτισθεί ένα σύγχρονο κτήριο όπου θα στεγασθούν οι διοικητικές υπηρεσίες του Δήμου Θήρας και οριμένες υπηρεσίες του Επαρχείου.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here