20.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου υποψήφια στα Bravo Awards 2018

Share

Ο θεσμός Bravo! αποτελεί έναν συστηματοποιημένο κοινωνικό διάλογο με βάση τις πρωτοβουλίες Βιώσιμης Ανάπτυξης που αναπτύσσονται στην χώρα μας από Επιχειρήσεις, Οργανισμούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Κοινωνίας Πολιτών, αναπτύσσεται για 7η συνεχή χρονιά και εντάσσεται στην Πρωτοβουλία για μια Βιώσιμη Ελλάδα 2020.

Στόχος της εν λόγω πρωτοβουλίας είναι η επιβράβευση των καλύτερων πρωτοβουλιών που αναπτύσσονται στη χώρα μας, από ΟΤΑ α’ και β’ βαθμού, επιχειρήσεις, ΜΚΟ, προωθώντας τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, την Υπεύθυνη Επιχειρηματικότητα & την Κοινωνική Υπευθυνότητα  και αναπτύσσοντας μια πλατφόρμα διαλόγου, ενημέρωσης και ανοιχτής διαβούλευσης με την συμμετοχή μιας μεγάλης ομάδας Κοινωνικών Εταίρων για την δημιουργία μιας ευρύτερης κουλτούρας για τα θέματα Βιώσιμης Ανάπτυξης, Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας και Κοινωνικής Υπευθυνότητας.

Στο πλαίσιο της βράβευσης των Καλών Πρακτικών που αναπτύσσονται στη χώρα μας, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου είναι υποψήφια σε δύο διαφορετικές κατηγορίες των Bravo Awards 2018:

  1. Bravo Governance, για την πιλοτική δράση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο πλαίσιο του έργου ALTER ECO “ALTER ECO: Εναλλακτικές τουριστικές στρατηγικές για την ενίσχυση της τοπικής βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης μέσω της προώθησης της μεσογειακής ταυτότητας”, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Συγχρηματοδοτούμενου Προγράμματος MED INTERREG
  2. Bravo Society, για την δράση “Aegean Gardener-Οι κηπουροί του Αιγαίου”
    του τμήματος διά βίου μάθησης και απασχόλησης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου σε συνεργασία με το Περιφερειακό Φυτώριο ΑΕ.

Η απονομή των βραβείων θα γίνει στην Αθήνα στις 11 Δεκεμβρίου. Για να βαθμολογήσετε τις δράσεις της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, κλικ εδώ.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Σαντορίνη 1670 μ.Χ.
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη