Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για τον τουρισμό – Ειδική εκδήλωση την Τετάρτη 7/5

syriza_200x200Το τμήμα τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ και η οργάνωση μελών Θήρας διοργανώνουν εκδήλωση-παρουσίαση της πρότασής τους για τον τουρισμό. Η εκδήλωση θα γίνει αύριο Τετάρτη 7 Μαΐου, ώρα 17:30, στον θόλο του οινοποιείου Μπουτάρη στο Μεγαλοχώρι, με τη συμμετοχή των:

– Στέφανου Σαμοΐλη, Βουλευτή Κέρκυρας και υπεύθυνου Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ
– Νίκου Συρμαλένιου, Βουλευτή Κυκλάδων ΣΥΡΙΖΑ
– Άννας Μαυρουδή, υποψήφιας αντιπεριφερειάρχη της Νησιωτικής Ανατροπής

Το σύνθημα της τουριστικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ είναι «Τουρισμός με κοινωνική ανταποδοτικότητα» και αυτό θα αναπτύξει ο βουλευτής Κέρκυρας Στέφανος Σαμοΐλης κατά την ομιλία του. Κοινωνική ανταποδοτικότητα, σύμφωνα με τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει ότι ο τουρισμός συνδέεται άμεσα με την παραγωγική διαδικασία και δεν αντιμετωπίζεται ξεκομμένα ως αναπτυξιακό εργαλείο.

Η σύνδεση του τουρισμού με την αγροτική παραγωγή θα έχει πολλαπλασιαστικά οικονομικά αποτελέσματα υπέρ της κοινωνίας, θα υποστηρίξει ο κ. Σαμοΐλης

Ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος στην εισήγησή του θα αναπτύξει το θέμα της νησιωτικότητας και πώς αυτή συνδέεται άρρηκτα με το μοντέλο της τουριστικής ανάπτυξης, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των Κυκλάδων.

Τέλος, η Άννα Μαυρουδή, υποψήφια αντιπεριφερειάρχης, θα αναφερθεί στις θέσεις και στις προτεραιότητες της Νησιωτικής Ανατροπής για τον τουρισμό στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη