14.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η Travelotopos τον Νοέμβριο στο Web Summit

Share

Για πρώτη φορά φέτος τον Νοέμβριο η Travelotopos θα πάρει μέρος ως εκθέτης στο Web Summit, το πιο επιτυχημένο συνέδριο τεχνολογίας που πραγματοποιείται κάθε χρόνο από το 2009. Φέτος το Web Summit θα διοργανωθεί στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας, 7-10 Νοεμβρίου.

Το θέμα του συνεδρίου επικεντρώνεται στην τεχνολογία του διαδικτύου και οι συμμετέχοντες προέρχονται από εταιρείες του Fortune 500, αλλά και μικρότερες εταιρείες τεχνολογίας. Οι συμμετέχοντες είναι ένα μίγμα των CEOs και των ιδρυτών της τεχνολογίας νέων επιχειρήσεων μαζί με μια σειρά από ανθρώπους από όλη την παγκόσμια βιομηχανία της τεχνολογίας, καθώς και τις συναφείς βιομηχανίες. Είναι ένας παγκόσμιος τόπος συνάντησης για τις εταιρείες με τις πιο καινοτόμες προτάσεις τεχνολογίας του κόσμου.

H Travelotopos διαθέτει μια καινοτόμα ηλεκτρονική εφαρμογή, χρήσιμη σε ξενοδοχεία, ώστε να πωλούν στους πελάτες τους έξτρα πακέτα παροχών, όπως ενοικιάσεις αυτοκινήτων, εκδρομές κλπ. Οι πλατφόρμες της πέρασαν τα κριτήρια και έτσι θα συμμετέχει στη «Μεγαλύτερη Αγορά της τεχνολογίας στην Ευρώπη», μαζί με τις πιο καινοτόμες νεοφυείς επιχειρήσεις τεχνολογίας.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.websummit.net


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη