Διεθνές Συνέδριο “Τουρισμός: Τάσεις, Προοπτικές και Επιπτώσεις στις Επιχειρήσεις και τους Προορισμούς” – Συνεχίζεται η υποβολή προτάσεων για ομιλίες

Περισσότερες από 80 περιλήψεις επιστημονικών εργασιών, από 13 χώρες, είχαν υποβληθεί μέχρι τις 20 Ιουλίου 2017, προς αξιολόγηση προκειμένου να παρουσιασθούν στο σημαντικό Διεθνές Συνέδριο “Τουρισμός: Τάσεις, Προοπτικές και Επιπτώσεις στις Επιχειρήσεις και τους Προορισμούς” που θα πραγματοποιηθεί στη Σαντορίνη, στις 19-21 Οκτωβρίου 2017.

Η τελική προθεσμία για την υποβολή περιλήψεων είναι η 15η Σεπτεμβρίου 2017 και αναμένεται ο τελικός αριθμός των παρουσίασεων που θα πραγματοποιηθούν στο συνέδριο να αυξηθεί σημαντικά.

Κοινή συνεδριακή δράση
Πρόκειται για το 5ο Διεθνές Συνέδριο Τουρισμού του Μεταπτυχιακού Προγράμματος “Σχεδιασμός, Διοίκηση και Πολιτική του Τουρισμού” και του Εργαστηρίου Τουριστικών Ερευνών και Μελετών, του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου και το 13ο συνέδριο της γνωστής σειράς IMIC της Ηλιότοπος Συνέδρια, τα οποία ένωσαν φέτος τις δυνάμεις τους σε μια κοινή συνεδριακή δράση.

[adning id="140783"]

Πέραν του Πανεπιστημίου Αιγαίου το συνέδριο συνδράμουν επιστημονικά το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο και το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο από την Ελλάδα, καθώς και το Ball State University/Department of Management και το University of South Australia/Business School από τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Αυστραλία αντίστοιχα.

Πρόεδροι του συνεδρίου είναι οι κ.κ. Πάρις Τσάρτας, Καθηγητής Τουρισμού στο Τμήμα Οικιακής Οικονομίας και Οικολογίας του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου και Ανδρέας Παπαθεοδώρου, Καθηγητής στη Βιομηχανική και Χωρική Οικονομική με έμφαση στον Τουρισμό στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου. To επιστημονικό μέρος του συνεδρίου συντονίζει πολυμελής διεθνής επιστημονική ομάδα. Τη συμμετοχή τους έχουν επιβεβαιώσει επίσης ως Κεντρικοί Ομιλητές κορυφαίοι επιστήμονες του τουρισμού.

[adning id="140783"]

Αναλυτικές πληροφορίες για το συνέδριο υπάρχουν στη σελίδα http://imic2017.conferences.gr


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη