Ισχυρή η παρουσία του Νοτίου Αιγαίου στην Philoxenia και στην Ergo Marathon Expo

“Παρούσα” σε ένα ακόμα μεγάλο τουριστικό “ραντεβού” δήλωσε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Μετά την επιτυχημένη της συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στο Λονδίνο (WTM), έλαβε μέρος στην 34η Philoxenia που πραγματοποιήθηκε το διάστημα από τις 9 έως 11 Νοεμβρίου 2018 στο διεθνές εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο Θεσσαλονίκης.

Η Περιφέρεια συμμετείχε με δικό της περίπτερο, φιλοξενώντας 21 νησιά από τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα τα οποία ανταποκρίθηκαν στο σχετικό κάλεσμα συμμετοχής. Η Ρόδος, η Κως, η Πάτμος, η Αστυπάλαια, η Λέρος, η Κάλυμνος, οι Λειψοί, η Σίκινος, η Κύθνος, η  Ίος, η Τήνος, η Σύρος, η Νάξος, η Μήλος, η Άνδρος, η Πάρος, η Μύκονος, η Φολέγανδρος, η Αντίπαρος, η Σαντορίνη και η Σέριφος, κέντρισαν το ενδιαφέρον των εκπροσώπων της τουριστικής βιομηχανίας και των επισκεπτών της Philoxenia, αναδεικνύοντας την μοναδική τουριστική ταυτότητα του προορισμού που λέγεται “Νότιο Αιγαίο”.

Παράλληλα με τη Philoxenia, η Περιφέρεια συμμετείχε και στην εξειδικευμένη έκθεση “Ergo Marathon Expo” που φιλοξενήθηκε στο κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do Φαλήρου (8-10 Νοεμβρίου), έχοντας κάτω από την “ομπρέλα” της 20 δρομικούς αγώνες που πραγματοποιούνται στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου, μεταξύ των οποίων και το Santorini Experience. Η έκθεση πραγματοποιείται κάθε φορά τις ημέρες πριν τον κλασσικό Μαραθώνιο Αθηνών και η συμμετοχή της Περιφέρειας σε αυτή, στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, καθώς αθλητές, δρομείς και επισκέπτες της “Ergo Marathon Expo” συνέρρεαν στο περίπτερο προκειμένου να ενημερωθούν για τις αθλητικές διοργανώσεις που πραγματοποιούνται στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη