Κάρτα προνομίων για τους γονείς του δημοτικού σχολείου Φηρών και του ΓΕΛ Θήρας

Μια καινούρια εκπτωτική κάρτα εγκαινιάζουν για τα μέλη τους οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων από το Δημοτικό σχολείο των Φηρών και από το Γενικό Λύκειο Θήρας. Η κάρτα θα εξασφαλίζει στους κατόχους τους διάφορες προσφορές σε ποικιλία συνεργαζόμενων καταστημάτων. Σε όλες τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις θα υπάρχει ειδική σήμανση, ενώ καθημερινά θα προστίθενται όσες επιχειρήσεις επιθυμούν, δίνοντας το μήνυμα ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ.

Οι κάρτες μοιράζονται από σήμερα 15 Δεκεμβρίου στους γονείς μέλη των συλλόγων εφόσον είναι ταμειακά ενήμεροι απέναντι στους συλλόγους, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα για επί τόπου εξόφλησης της ετήσιας συνδρομής τους, ώστε να μπορούν να αποκτήσουν την εκπτωτική κάρτα.

“Με την ενέργειά μας αυτή προσπαθούμε να υποστηρίξουμε κατά πρώτον τους γονείς και κατά δεύτερον τις επιχειρήσεις του νησιού που πάντα είναι κοντά μας” αναφέρεται στην σχετική κοινή ανακοίνωση των δύο συλλόγων. Οι ίδιες κάρτες θα προσφερθούν δωρεάν και στους εκπαιδευτικούς των δύο σχολείων ως ένδειξη στήριξης στο δύσκολο και παράλληλα σημαντικό έργο τους.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη