Κάρτα προνομίων για τους γονείς του δημοτικού σχολείου Φηρών και του ΓΕΛ Θήρας

karta_sxoleionΜια καινούρια εκπτωτική κάρτα εγκαινιάζουν για τα μέλη τους οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων από το Δημοτικό σχολείο των Φηρών και από το Γενικό Λύκειο Θήρας. Η κάρτα θα εξασφαλίζει στους κατόχους τους διάφορες προσφορές σε ποικιλία συνεργαζόμενων καταστημάτων. Σε όλες τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις θα υπάρχει ειδική σήμανση, ενώ καθημερινά θα προστίθενται όσες επιχειρήσεις επιθυμούν, δίνοντας το μήνυμα ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ.

Οι κάρτες μοιράζονται από σήμερα 15 Δεκεμβρίου στους γονείς μέλη των συλλόγων εφόσον είναι ταμειακά ενήμεροι απέναντι στους συλλόγους, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα για επί τόπου εξόφλησης της ετήσιας συνδρομής τους, ώστε να μπορούν να αποκτήσουν την εκπτωτική κάρτα.

“Με την ενέργειά μας αυτή προσπαθούμε να υποστηρίξουμε κατά πρώτον τους γονείς και κατά δεύτερον τις επιχειρήσεις του νησιού που πάντα είναι κοντά μας” αναφέρεται στην σχετική κοινή ανακοίνωση των δύο συλλόγων. Οι ίδιες κάρτες θα προσφερθούν δωρεάν και στους εκπαιδευτικούς των δύο σχολείων ως ένδειξη στήριξης στο δύσκολο και παράλληλα σημαντικό έργο τους.

Print Friendly, PDF & Email