“Keep Aegean Blue” τη Δευτέρα 1/4 στη Σαντορίνη

Ενημερωτικό σεμινάριο και καθαρισμός της ακτής και του βυθού στην Περίσσα

Η Σαντορίνη θα είναι ο επόμενος προορισμός της περιβαλλοντικής δράσης “Keep Aegean Blue” που διοργανώνει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου σε συνεργασία με τον οργανισμό “All For Blue” της Κατερίνας Τοπούζογλου, εκπαιδεύτριας ελεύθερης κατάδυσης και παγκόσμιας πρωταθλήτριας υποβρύχιας σκοποβολής.

Τη Δευτέρα 1 Απριλίου, η μεγαλύτερη αποστολή καθαρισμού βυθών και παραλιών στην Ελλάδα θα φτάσει στη Σαντορίνη και το πρωί στις 09:30, στο ΕΠΑΛ Θήρας, θα πραγματοποιηθεί περιβαλλοντικό σεμινάριο για την προστασία του θαλάσσιου οικοσυστήματος, το οποίο απευθύνεται στους μαθητές του σχολείο και σε κάθε άλλον ενδιαφερόμενο, ενώ στις 11:00 θα ξεκινήσει ο εθελοντικός καθαρισμός της παραλίας της Περίσσας. Σημείο συνάντησης είναι ο βράχος στην άκρη της παραλίας. Στη δράση θα συμμετέχουν οι μαθητές του ΕΠΑΛ και όποιος άλλος εθελοντής επιθυμεί. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι!

Ταυτόχρονα θα γίνει και υποβρύχιος καθαρισμός από την Κατερίνα Τοπούζογλου και τους συνεργάτες της, με τη συνδρομή και άλλων εθελοντών δυτών του νησιού.

Επόμενοι σταθμοί της δράσης μετά τη Σαντορίνη είναι η Μήλος (3/4), η Νάξος (4/4), η Σύρος (5/4), η Άνδρος (16/4), η Τήνος (17/4) και η Μύκονος (18/4).

[adning id="140783"]

 

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη