ΑΟ Θήρας: Κόντρα στην ΑΕΚ για καθαρή νίκη

Δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του α’ γύρου του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ γυναικών, στον δρόμο του ΑΟ Θήρας θα βρεθεί η ΑΕΚ. Οι δύο ομάδες θα έρθουν αντιμέτωπες την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, ώρα 20:30, στο κλειστό σχολικό γυμναστήριο της Ν. Φιλαδέλφειας.

Μετά από τις 9 πρώτες αγωνιστικές, η ΑΕΚ παραμένει ουραγός της βαθμολογίας, χωρίς νίκη, ούτε βαθμό μέχρι τώρα. Ο ΑΟ Θήρας βρίσκεται στην 4η θέση και για να τον βρει το τέλος του α’ γύρου εντός τετράδας, δεν έχει περιθώρια για απώλεια βαθμών, οπότε πρέπει να αντιμετωπίσει τον αγώνα με σοβαρότητα, χωρίς να σκέφτεται την πρώτη του ευρωπαϊκή αναμέτρηση που ακολουθεί σε λίγες ημέρες.

Σε αυτό πλαίσιο, ο προπονητής του ΑΟ Θήρας κος Απόστολος Οικονόμου δήλωσε στο atlantea: “Για εμάς που έχουμε ως στόχο να τελειώσουμε με καθαρές νίκες τα δύο τελευταία παιχνίδια του α’ γύρου του πρωταθλήματος, κάθε αντίπαλο πρέπει να τον αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα και σεβασμό. Οπότε στο αυριανό παιχνιδι δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο, παρά να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας και να έχουμε μια καλή εμφάνιση, που θα μας φέρει το νικηφόρο αποτέλεσμα”.

Για τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της 10ης αγωνιστικής, το Σάββατο 10/12 ο Άρης υποδέχεται το Μαρκόπουλο, ο Αίας Ευόσμου τον Ολυμπιακό και η Θέτις τον Πανναξιακό. Την Κυριακή 11/12 θα γίνουν τα παιχνίδια Παναθηναϊκός-Μακεδόνες Αξιού και Ηλιούπολη-Ελπίδα Εμπελοκήπων.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη