Κορυφώνονται το Σάββατο οι εκδηλώσεις για τα Ηφαίστεια 2016

fireworks_24aug14 (19)Με φαντασμαγορικό τρόπο θα πέσει το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου η αυλαία των εκδηλώσεων για τα Ηφαίστεια 2016 που διοργάνώνουν στο πλαίσιο του πολιτιστικού τους προγράμματος ο Δήμος Θήρας και ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης.

Στις 19:00 στον χώρο μπροστά απ’ τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Υπαπαντής στα Φηρά ο Γιώργος Παυλάκος (πιάνο), ο Βασίλης Γισδάκης (κιθάρα, φωνή) και η Μαρία Ζαβίτσα (φωνή) θα πραγματοποιήσουν μία “Λυρική αναφορά σε Έλληνες συνθέτες”.

Αμέσως μετά, στις 20:30, το Ηφαίστειο θα φωτίσει τον θηραϊκό ουρανό, καθώς θα ξεκινήσει η αναπαράσταση της έκρηξης, χαρίζοντας ένα μοναδικό θέαμα γεμάτο εικόνες, χρώματα και ήχους, σε μια αξέχαστη εμπειρία αισθήσεων και συναισθημάτων για τους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού που θα την παρακολουθήσουν.

Μετά την ολοκλήρωση της αναπαράστασης, την εκρηκτική διάθεση θα συνεχίσουν στον χώρο μπροστά απ’ τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Υπαπαντής η Νίνα Λότσαρη και οι Opera Chaotique. Η δημοφιλής και λαμπερή performer με την άκρως πετυχημένη προϋπηρεσία της σε ανάλογα προγράμματα που έγραψαν ιστορία και φλέρταραν με το καμπαρέ και το μιούζικαλ, μαζί με το σουρεαλιστικό ντουέτο των Opera Chaotique, που έχει ξεχωρίσει για το ιδιαίτερο μουσικό στίγμα, τη μοναδική αισθητική και τη σαρωτική σκηνική παρουσία του, θα μας ταξιδέψουν με γνωστές μελωδίες στα μεγαλύτερα λιμάνια του κόσμου. Ένα αφιέρωμα στη μουσική που κυριαρχούσε, εμπνευσμένη από τον κινηματογράφο και τους μεγαλύτερους συνθέτες, μέσα από ανατρεπτικές διασκευές και χιουμοριστικές ιστορίες.

Η είσοδος στις εκδηλώσεις θα είναι ελεύθερη.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση
Γιώργος Βουγιουκαλάκης - Το ηφαίστειο της Σαντορίνης

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης
Διαφήμιση

Σαντορίνη