14.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ξεκίνησε η World Travel Market – Παρούσα και η Σαντορίνη – Φωτογραφίες

Στο εντυπωσιακό περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Share

Η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου να δίνει δυναμικό “παρών”, άνοιξε σήμερα τις πύλες της η μεγαλύτερη τουριστική έκθεση World Travel Market στο Λονδίνο. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου συγκεντρώνοντας τα βλέμματα και το ενδιαφέρον της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας.

Η είσοδος της έκθεσης με τη Σαντορίνη που προβάλλεται σε εναλλαγή με άλλους μεγάλους προορισμούς του Νοτίου Αιγαίου

Η Περιφέρεια υποδέχεται τους επισκέπτες της σε ένα εντυπωσιακό περίπτερο, η αισθητική του οποίου, από πέρυσι έχει αλλάξει ριζικά, ώστε να ανταποκρίνεται και να αποδίδει το πραγματικό περιεχόμενο της εμπειρίας “Νότιο Αιγαίο”, κάνοντας απολύτως διακριτή και αναγνωρίσιμη την παρουσία του στον εκθεσιακό χώρο. Μαζί με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συμμετέχουν τα νησιά Ρόδος, Κως, Μύκονος, Σαντορίνη, Τήνος, Αστυπάλαια, Πάρος, Φολέγανδρος, Άνδρος, Κύθνος, Κάλυμνος, Λέρος, Κάρπαθος, Κάσος, Λειψοί, Ίος, Νάξος, Πάρος, Σέριφος, Αντίπαρος, Μήλος, Αμοργός, και Κάλυμνος.

Το stand της Σαντορίνης είναι από αυτά που κυριαρχούν μέσα στο περίπτερο της Περιφέρειας, καθώς βρίσκεται στο μπροστινό μέρος και είναι μεγαλύτερο από πέρυσι
Από αριστερά: Κρυσταλλία Παπαοικονόμου και Λουκάς Μπελλώνιας από τον Δήμο Θήρας, Φλώρα Καραμολέγκου από τα Meltemi Hotels, Μανώλης Καραμολέγκος, Πρόεδρος Ξενοδόχων Σαντορίνης

Συνθέτοντας σε ενιαίο σύνολο τις μοναδικότητες και τις ιδιαιτερότητες καθενός από τα 23 νησιά, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου εντυπωσιάζει και αποδεικνύει πως δικαιολογημένα βρίσκεται στην πρώτη προτίμηση των ταξιδιωτών διεθνώς. Με έμφαση στην τοπική παραγωγή και γαστρονομία των νησιών, στο περίπτερο της Περιφέρειας, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις γεύσεις του Νοτίου Αιγαίου και τα μοναδικά τοπικά προϊόντα, που μετατρέπουν την επίσκεψη σε μια μοναδική γευστική εμπειρία. Η περιφερειακή αρχή έχει άλλωστε θέσει ως στρατηγικό στόχο τουριστικής ανάπτυξης των νησιών της, την ενίσχυση του θεματικού τουρισμού εμπειρίας, αφουγκραζόμενη τις νέες τουριστικές τάσεις που κερδίζουν συνεχώς έδαφος και όπου το Νότιο Αιγαίο μπορεί να παίξει ρόλο καθοριστικό.

Η διεθνής τουριστική έκθεση “World Travel Market” ξεκίνησε τη λειτουργία της για πρώτη φορά το 1980 με 221 εκθέτες από 40 χώρες και 9.000 εμπορικούς επισκέπτες. Τριάντα οκτώ χρόνια αργότερα συνεχίζει τη δράση της με 5.000 εκθέτες από 182 χώρες και περιφέρειες, καθώς και περισσότερους από 51.000 συμμετέχοντες.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση
The Wine Bar at Heliotopos, Santorini - The cave

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη