Ξεκινούν τα φιλικά για τον ΑΟ Θήρας

Τα πρώτα του φιλικά θα δώσει στην Αθήνα ο ΑΟ Θήρας από αύριο Παρασκευή 29/9 μέχρι την Κυριακή 1/10. Η ομάδα της Σαντορίνης θα λάβει μέρος στο 1ο τουρνουά βόλεϊ γυναικών “Δημήτρης Κιντής” στην Ηλιούπολη, μαζί με τον Πανιώνιο και τη Θέτιδα Βούλας, που φέτος θα αγωνίζονται στην Α2 κατηγορία, καθώς και τη διοργανώτρια ομάδα της Ηλιούπολης (Α1).

Ο ΑΟ Θήρας θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή στις 19:00 την Θέτιδα, το Σάββατο στις 19:00 την Ηλιούπολη και την Κυριακή στις 16:30 τον Πανιώνιο. Οι αγώνες θα γίνουν στο 1ο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Ηλιούπολης (Εθνάρχου Μακαρίου & Ηρώς Κωνσταντοπούλου).

[adning id="140783"]

Ο προπονητής Γιώργος Ρούσης θα έχει την ευκαιρία μέσα από τους τρεις αγώνες να εξάγει τα πρώτα συμπεράσματα για την κατάσταση της ομάδας, να εντοπίσει τυχόν αδυναμίες και να την προετοιμάσει με τον καλύτερο τρόπο εν όψει της δυνατής πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Α1, στις 21 Οκτωβρίου κόντρα στον Ολυμπιακό.

Θυμίζουμε, ότι στις 14-15 Οκτωβρίου θα γίνουν στη Σαντορίνη τα Νομίκεια 2017, με τη συμμετοχή του ΑΟ Θήρας, του Πανναξιακού, του Μαρκόπουλου και της Ηλιούπολης.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη