Κυκλοφόρησαν τα διαρκείας του Πανθηραϊκού

Σε κυκλοφορία έχουν τεθεί οι κάρτες διαρκείας του Πανθηραϊκού Α.Ο για την ποδοσφαιρική περίοδο 2018-2019, η οποία θα βρει την ομάδα για τρίτη συνεχή χρονιά να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν για όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Όσοι επιθυμούν να προμηθευτούν τις νέες κάρτες διαρκείας, μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία με τα μέλη του Δ.Σ στα τηλέφωνα 6972855795, 6972051093, 6944962830, καθώς και μέσω της επίσημης σελίδας της ομάδας ή μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο e-mail: panthiraikos@yahoo.gr

[adning id="140783"]

Στο μεταξύ, από τότε που εξελέγη και συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ του Πανθηραϊκού, σημειώνεται μπαράζ μεταγραφών και ανανεώσεων ποδοσφαιριστών που θα συνθέσουν την ομάδα της νέας χρονιάς.

Στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας παραμένει ο Ανδρέας Σκέντζος. Τα νέα αποκτήματα του Πανθηραϊκού είναι οι Κυριάκος Τσίγκρος (αριστερός οπισθοφύλακας), Δημήτρης Γαϊδαρτζής (επιθετικός) και Γιώργος Παληγεώργος (μέσος). Τη συνεργασία τους με την ομάδα έχουν ήδη ανανεώσει οι Γιώργος Περιάλης, Στέλιος Γκίκας, Αλεξ Μάνιας, Τόμι Κονσταντίνοφ, Γιάννης Συνολάκης, Χρήστος Ντούμος, Μανώλης Πολυκρέτης, Δημήτρης Μπιρμπίλης, Γιάννης Αγοραστός, Shpati Lluka, ενώ επέστρεψε και ο Γκεντιάν Πέκα.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη